Ø Ferie

14.9.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: RejseAvisen.dk
Bogmærk eller del
 

Friferie: Tyskerne stjæler de danske familiers sommerferier

- De tyske familier kommer de rejselystne danske familier i forkøbet når det gælder bestilling af næste års sommerferie, fortæller Peter Anker Jensen direktør for friferie.dk.

Tyskerene er bedre til at bestille deres ferier tidligt, hvilket gør at de kan opnå bedre rabatter

Tyskerene er bedre til at bestille deres ferier tidligt, hvilket gør at de kan opnå bedre rabatter


Tidlig bestilling giver rabat

I følge Peter Anker Jensen er tendensen, at danskerne bestiller deres sommerferier langt senere end naboerne i Tyskland. Og det er absolut ikke et smart træk. - Vi ved, at det ikke altid er en fordel at vente på afbudsrejserne - i hvert fald ikke hvis du gerne vil være sikker på, at få det du vil have, konkluderer Peter Anker Jensen.

Friferie har derfor gennem flere år sat fokus på de fordele de rejselystne familier har når de bestiller tidligt - blandt andet rabatter ved tidlig bestilling.
Ved at bestille sommerferien for 2013 allerede nu, sikrer du dig jo mod prisstigninger, tilføjer Peter Anker Jensen.

Hos friferie får kunderne dog meget andet end gode priser. Sammen med friheden til selv at sammensætte hele ferien selv kan kunderne føle sig trygge ved at have et rejsebureau i ryggen, hvis noget skulle gå galt før, under eller efter ferien.

- Vi sigter mod at give de danske familier de bedste ferier nogensinde, så som noget helt nyt har vi fremskyndet vores arbejde og gjort programmet for sommeren 2013 klar allerede nu - så tyskerne kan bare komme an, siger Peter Anker Jensen.

Friferie har gjort det enkelt for de danske familier at finde de gode ferietilbud. På friferie.dk kan alt til sommeren 2013 købes nu. Det gælder også ferier med fly+bolig.

- Det er nu de danske familier for alvor kan få billige ferier med både fly og bolig. Jeg har selv tjekket priserne. En familie på fire kan fx komme af sted i to uger til Camping Villaggio Internazionale i Italien med fly og bo i luksustelt for bare 3.362 kr. pr. næse, afslutter Peter Anker Jensen.

Se også...
Subaru
Swarowski
RejseAvisen.dk
Seneste nyt