Dayz Resorts

1.11.14

Af: Jørgen Laustsen Fotograf: Feline
Bogmærk eller del
 

Frihed til selv at bestemme - kør-selv ferie i dit tempo

En ferie i egen bil giver de perfekte rammer for en dejlig oplevelse, hvor man selv afgør tempo og retning, uanset om man er to eller en hel familie. Mulighederne for en skøn ferie er uanede.

Du bestemmer selv hvor turen skal gå hen - som f.eks. her ved Lac Annecy i Frankrig.

Du bestemmer selv hvor turen skal gå hen - som f.eks. her ved Lac Annecy i Frankrig.


Unikke oplevelser

Kør selv-ferie har i adskillige år været en af danskernes foretrukne ferieformer, når der skal rejses inden for Europas grænser.

Vælger man bilferien som ferieform, har man mulighed for at nå en hel perlerække af interessante ferielande, der hver især har sin egen unikke charme, sin egen historie og sine egne karakteristiske oplevelser.

Med en kør-selv-ferie kommer man ud i Europas afkroge, og kan se det, man ellers ikke ville komme til at se, hvis man tager flyet.

Når man vælger en kør-selv-ferie, så bestemmer man, hvor langt og hvornår der skal køres, og hvornår bilen skal stå stille. Man planlægger selv hele programmet på ferien, og kan ændre forløbet til hver en tid.

Trænger man til afveksling fra kyst og strand, så kører man bare med bilen til forskellige attraktioner i området af det valgte feriemål.

Kulturelle indslag, underholdning – alt er muligt. Og så kan man altid vende tilbage til et sted, hvor det var særlig skønt - det er jo ikke noget problem på en kør-selv-ferie…

Der findes også mange gode oplevelser i Danmark. Som her Fynshoved.

Der findes også mange gode oplevelser i Danmark. Som her Fynshoved.


Nær og fjern

Når familien skal beslutte sig for et feriemål for kør-selv-turen, vælger mange at kigge på feriemål syd for den danske grænse. Men glem ikke Danmark! Landet har jo det hele: Flot natur, mange historiske seværdigheder, et hav af spændende oplevelser og ikke mindst spændende byer spredt over hele landet.

Også en kør-selv-ferie til Tyskland byder på masser af oplevelser uanset om du leder efter en sjov familieferie i et badeland, et feriehusophold eller en romantisk weekend.

Nyd den frihed som din kør-selv-ferie giver jer. Der er så mange muligheder: Overnat i feriehus, telt, hytte, mobilhome, bungalow, bed and breakfast, gasthof, kro eller hotel.

Der er intet så skønt som en solnedgang ved havet.

Der er intet så skønt som en solnedgang ved havet.


Forbered dig hjemmefra

Forbered kør-selv-ferien godt: Tjek bilen inden afrejse, sørg for proviant og underholdning til børnene i bilen. Planlæg rejsen med pauser, book eventuelt overnatning undervejs.

Tjek ruten for vejarbejde eller andre forhindringer, her er en GPS er et godt redskab. Når man planlægger ruten, skal man huske at stoppe op undervejs, for der er også mange spændende oplevelser i de lande, man kører igennem.

Hos Feline finder du feriehuse i forskellige kategorier i mange europæiske lande, selvfølgelig også i Danmark. Feline kan hjælpe dig med at finde et overnatningssted lige netop der hvor du vil hen.

Subaru
Outwell
Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt