Riis Rejser

7.1.17

Af: Rasmus Schønning Fotograf: Thomas Sørensen
Bogmærk eller del
 

Skopelos er et ægte eventyr i Grækenland

Sporaderne er en gruppe på fire øer i det nordvestlige Ægæerhav og denne rejse med Vitus Rejser går til Skopelos, hvor alle øens byer er fredede.

Ægte græsk idyl

Ægte græsk idyl


Det ægte Grækenland

På Skopelos blev de bedste dele af musicalfilmen "Mamma Mia" med Meryl Streep, Pierce Brosnan og Colin Firth optaget.

Den populære film med den giftefærdige datter, tre potentielle fædre, masser af ABBA-hits samt græsk ø-stemning har øget interessen for det ægte Grækenland, hvor de gamle traditioner holdes i hævd.

Vinmarker, olivenlunde, frugttræer, pinjeklædte bjergtoppe, sandstrande ud mod det turkisblå hav, kirker, klostre taverner med retsina, ouzo, moussaká og tzatziki.

Maleriske bjerglandsbyers traditionelle huse med balkoner og blomsterkrukker på dørtrinene.

Athen tog sit fineste tøj på i forbindelse med OL i 2004, hvor byen var vært, og den har det stadig på.

Siden oltiden har Athen været kendt for sin gæstfrie stemning.

Rejsen slutter i Athen med et par dage i den smukke hovedstad.

På turens første del bor man bor på det elegante hotel Galini Wellness Spa & Resort ca. 150 km nord for Athen i Kamena Vourla, hvor her er stor swimmingpool, jacuzzi, spa, have og restaurant. Alle værelser har bad og topilet, aircondition, tv og minibar.

På Skopelos bor man på det charmerende Hotel Dionyssos få minutters gang fra havnen. Hotellet har swimmingpool og terrasse og alle værelserne er indrettet i ægte græsk stil med bad og toilet, aircondition, tv og minibar.

Og i Athen bor man på Polis Grand Hotel i hjertet af byen. Hotellets fantastiske taghave har en enestående udsigt til Aktopolis. Alle værelser er med bad og toilet, aircondition, tv, minibar og sikkerhedsboks.

Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
Outwell
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt