Royal Caribbean

26.8.09

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Presse: Glæd dig til en hel ny serie rejseprogrammer på dk4

Rejsemagasinet er en hel ny tv-serie på dk4. Det sendes to gange om måneden - første og tredje mandag kl. 22.30. Hvert program har tema på forskellige rejsemål og destinationer, hvor man også kan få inspiration til den årstid, der står for døren. Værten er den berejste journalist Anne-Vibeke Isaksen.

Anne-Vibeke Isaksen er vært på det nye program

Anne-Vibeke Isaksen er vært på det nye program "Rejsemagasinet" på dk4


I det første program er temaet efterårsferie. Her får du tips til tre forskellige ferieformer på tre forskellige destinationer.

Det første indslag er fra Kroatien, hvor sommeren ikke helt har sluppet sit tag, selv om det er efterår i Danmark. Helene Bjerre Olesen fra Kroatiens Turistbureau i Danmark besøger studiet.

Det andet indslag handler om aktiv ferie på hesteryg. Anne-Vibeke får besøg af Lene Goller, der har været på rideferie mange steder i Europa. Hun fortæller både om ferie på hesteryg i Italien og i Danmark.

Det tredje og sidste indslag er fra Danmark. Bo Gregersen fra Lille Vildmose Centeret fortæller om Danmarks største højmose og alle de aktiviteter, der sker på stedet i efterårsferien.

Sendetider

Programmet sendes første gang 7/9-09 kl. 22.30 på dk4.
Se flere sendetider på dk4's hjemmesiden.

Campingferie 650,-
Subaru
Torre La Sal
Outwell
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt