Isabella

1.1.14

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Gode råd til hundeejere på camping

Campingliv med hund er dejligt, men det stiller særlige krav til både hund og ejers adfærd. Her er nogle gode råd for din hunds færden på campingpladserne.

Det er tilladt at medbringe venlige og omgængelige hunde på campingpladsen

Det forventes at hundeejeren  nøje overvejer om hans/hendes hund er egnet til livet på en campingplads.  Venlige og omgængelige hunde er egnet til campinglivet og velkomne. Hvis en ejer oplever, at hunden optræder aggressivt forventes det, at ejer selv flytter/fjerner hunden, eller respekterer at campingpladsen kræver dette.

Krav om hundeansvarsforsikring og indskrivning ved ankomst

Ved ankomst til campingpladsen skal alle hunde indskrives. Hundeejeren skal medbringe bevis på at hunden er lovpligtigt ansvarsforsikret og dette bevis forevises ved indskrivning. (På den måde er der dels styr på hvilke hunde der opholder sig på campingpladsen og er uheldet ude, så er hunden forsikret!).

Hunde skal holdes i snor - kort snor hvor nødvendigt

På campingpladsen skal hunden føres i kort snor. Flexliner eller længere liner kan anvendes på friluftsarealer, hvis det er hensigtsmæssigt eller angivet med skilt.

Hunde skal holdes under opsyn

Hvis  hunden ikke er forsvarligt lukket inde i en campingvogn eller bil, så skal  hunden være under opsyn. Hunde må ikke bindes af uden opsyn.

Hundefri-områder skal respekteres

Særlige områder kan være skiltet med "Hunde ingen adgang". Det kan være køkken/spisearealer, legepladser mv. Dette skal naturligvis respekteres.

Saml op og vis hensyn!

Det forventes at hundeejere straks samler hundens efterladenskaber op.
Det forventes ligeledes at hunden ikke generer omgivelserne med gøen.
Generelt kan man sige, at det er et privilegium at have hund med på camping. Det forventes derfor at hundeejere værner om dette gode og viser hensyn overfor omgivelserne.

Campingferie 650,-
Outwell
Subaru
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt