Azamara Cruice

25.8.16

Af: Rasmus Schønning Fotograf: Primo Tours
Bogmærk eller del
 

Lad græske Sivota forføre dig

Føler du dig svigtet af den danske sommer? Sivota med dets mange uopdagede og charmerende lokale perler, er måske løsningen.

Klik for større billede


Sivota er en kystby

Sivota er en kystby placeret på Grækenlands vestkyst. Det er det rene paradis – bare endnu forholdsvist uopdaget af turister, hvilket gør byen charmerende med sin smukke natur, de små lokale restauranter og nyanlagte hoteller. Byen har sin helt egen charme med plads til det hele - både charterturisten, naturmennesket og den aktive.

På Sivota er der den flotteste, uspolerede natur med både mindre bjerge, koralblå sandstrande og skov bestående hovedsageligt af oliventræer og pinjeskov.

Der er utrolig mange lækre strande og skjulte bugter i Sivota. Både nogle med fest og farver, og nogle som er mere afslappende med associationer til de luksuriøse laguner man ser på film med koralblåt vand og lange sandstrande.

Man kan tage en bådtaxi til Karvouno, som er en af Sivotas mere rolige strande der ligger i læ i den lille bugt. Bella Vraka er  velegnet til børn, og der er mulighed for vandsportaktiviteter.

Klik for større billede


Kulinariske oplevelser på de lokale restauranter

Grækenland skuffer simpelthen aldrig på madfronten! Det er en græsk specialiteter at servere mange små retter, hvor man bl.a. begynder med med tzaziki og tomatsalat. Den berømte raki – en stærk lokal spiritus serveret i et lille glas.

Selvom Sivota er et relativt nyt turistmål med flere charmerende lokale perler, så er fleste af hotellerne på øen nye.

Se også...
Outwell
Torre La Sal
Campingferie 650,-
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt