Azamara Cruice

19.1.17

Af: Rasmus Schønning Fotograf: Bravo Tours
Bogmærk eller del
 

Santorini i Grækenland - det tredje bedste rejsemål i verden

At ligge i top tre over rejsemål i verden siger ikke så lidt. Derfor er det heller ikke underligt, at efterspørgslen efter rejser til Santorini stiger - både fra Danmark og resten af verden.

Santorini er kendt for sine hvide og blå bygninger

Santorini er kendt for sine hvide og blå bygninger


Stor efterspørgelse

Santorini - indbegrebet af Grækenland og kåret til det 3. bedste rejsemål i verden. En ø, der indeholder alt det, du kender fra de smukkeste græske postkort: hvide huse, blå kupler, fantastiske solnedgange, smuk natur og en atmosfære, der er helt unik.

Danskerne har for alvor taget den billedskønne ø til sig. Det mærker især rejseselskabet Bravo Tours, der i 2016 udvider med nye hoteller for at følge med efterspørgslen.

- Der er så mange rejsende i verden, der har en drøm om at opleve Santorini, at det har været svært at skaffe senge nok. Det er heldigvis lykkedes for os, så vores gæster kan få en oplevelsesrig ferie, men jeg kan allerede se nu, at pladserne forsvinder hurtigt, siger Peder Hornshøj fra i Bravo Tours.

På Santorini ligger byerne på bjergskråningerne ned mod havet

På Santorini ligger byerne på bjergskråningerne ned mod havet


Alle elsker Santorini

Men også andre nationaliteter har forelsket sig i Santorini. Nu bliver det for eksempel muligt at flyvedirekte fra Kina til den græske ø - uden en eneste mellemlanding undervejs.

- Øens størrelse sætter jo en begrænsning i sig selv for hvor mange turister, der kan bo på øen. Som rejsebureau kan vi sikre os et antal senge, men med den fart, de bliver booket, vil der ikke være meget tilbage til de, der for eksempel plejer at pakke rejsen selv, siger Peder Hornshøj.

Han kan sagtens forstå, at hele verden er blevet begejstret, og fortsætter:

- Santorini har en unik charme. Vestkysten er jo fantastisk med byerne, hvor huse, restauranter, butikker og små hoteller nærmest falder som dråber ned af bjergsiden mod havet, mens østkysten byder på den dejlige ferieby Kamari.

I byen Oia kan du nyde verdens måske smukkeste solnedgang.

Et andet plus for Santorini er, at en tredjedel af øen er dækket af vinmarker, og man laver faktisk rigtig god vin på øen.

Bravo Tours forventer at sende 5.000 gæster til Santorini i løbet af sommeren 2016. Selskabet flyver fra København og Billund fra maj til oktober. I 2015 holdt Bravo Tours’ mest tilfredse gæster ferie på netop Santorini.

Se også...
Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
Subaru
Primo Tours
RejseAvisen.dk
Seneste nyt