Dayz Resorts

4.5.11

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Hent Danmarks første camping App CAMPING DENMARK til iPhone og Android - gratis

CAMPING DENMARK er en komplet guide over alle danske campingpladser direkte på din Smartphone - og så er den gratis.

Klik for større billede


Anne-Vibeke Isaksen fra CampingDanmark.dk står bag App’en:
- Jeg er selv konstant på farten og ved hvor meget min mobil betyder for mig. Derfor tænkte jeg også, at det at kunne finde campingpladser direkte på mobilen ville være perfekt. Det kan man nu, siger Anne-Vibeke Isaksen, der har camperet i mere end 70 lande og kendt fra bl.a. Tv-serien ”Anne-Vibeke Rejser” på dk4.
App’en finder du på din Android mobil i ”Android Market”, og på din iPhone i ”AppStore” på samme måde som alle andre Applikationer. Den er på dansk, engelsk, tysk og hollandsk, så langt de fleste nationaliteter kan bruge den, når de besøger Danmark. Applikationen har mange brugbare funktioner, men den er først og fremmest simpel at anvende.

Man kan finde sin nuværende position og derefter se hvilke campingpladser der er i nærheden. På Danmarkskortet kan man vælge område og dernæst klikke på den campingplads, man ønsker at besøge eller vide mere om. Når man klikker på den ønskede campingplads vises:
- Antallet af stjerner
- Organisation
- Åbningstider
- Telefonnummer + genvejstast for hurtig reservation
- Link til webstedet for campingpladsen
- Route Planner (viser ruten, afstanden og rejsetiden til campingpladsen fra den aktuelle position)

Når du har hentet CAMPING DENMARK ned, så gå venligst tilbage og giv den stjerner og kommentarer. Det hjælper os til at blive klogere på hvad vores brugere synes der mangler, og alle forslag tages med når vi udvikler App’en med en nyere version senere på året.

CAMPING DENMARK udgives i samarbejde med Isabella, TopCamp, Cabby, AL-KO, FDM og Dometic. AppFactory er teknisk udvikler og kendt for andre populære Apps som f.eks. TaxaFind.

Århus Charter
Primo Tours
Jambo
Small Danish Hotels
Days Resorts
  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt