Suncharter

13.7.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

Holland: Anne Frank app guider dig gennem Amsterdam

Et af Amsterdams store ikoner vil nu træde ind i den teknologiske tidsalder. Med appen Annes
Amsterdam kan du nu opleve byen Amsterdam gennem Anne Franks øjne.

Du kan via app'en Anne's Amsterdam, få et nyt indblik i Amsterdams historie

Du kan via app'en Anne's Amsterdam, få et nyt indblik i Amsterdams historie


På opdagelsesrejse gennem Amsterdam

Omkring 30 steder, der var betydningsfulde for Anne og byens skæbne under anden verdenskrig, er markeret på et kort. Gennem personlige historier, filmoptagelser og billeder, bliver krigstiden placeret i dagens Amsterdam.

App'en Anne's Amsterdam, der er produceret i samarbejde med Anne Franks Hus, findes både til Android og iPhone, og den kan downloades gratis, via Google Play eller App Store.

Gennem hendes dagbogsnotater blev Anne Franks tragiske skæbne verdenskendt. I dag er der lange køer til huset, hvor Anne Frank levede under krigen. Anne's Amsterdam sender besøgende af sted på en opdagelsesrejse gennem Amsterdam, hvor du forskellige steder i Amsterdam kan indsamle billeder, videoer og historier på din telefon, og se det moderne Amsterdam med nye øjne.

App'en hører til hjemmesiden Anne Frank's Amsterdam, der tilbyder fordybelse og baggrundsinformation. Personlige, og ikke tidligere udgivne historier fra vidner, giver et billede af livet i Amsterdam under besættelsen.  Tiden før og efter krigen diskuteres, hvilket placerer Amsterdams krigstid i en bredere historisk kontekst.

Suncharter
Swarowski
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt