Royal Caribbean

12.11.10

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Holland: Familieresort med børn i centrum

Her i efteråret/vinteren kan de yngre gæster på det hollandske ferieresort Hof van Saksen prøve kræfter med et hav af karrieremuligheder, der spænder over alt fra arkæolog og snedker til detektiv og baseball-spiller.

Børnene kan prøve kræfter som akæologer på familieresortet Hof van Saksen i Holland

Børnene kan prøve kræfter som akæologer på familieresortet Hof van Saksen i Holland


Det hollandske familieresort Hof van Saksen har i flere år haft stor succes med sit  ”Edutainmentkoncept”, hvor læring og underholdning for børn går op i en højere enhed. Forældre kan selv bestemme, om de vil gøre de yngre familiemedlemmer selskab på ”jobbet” eller i stedet slappe af på egen hånd. Resortet har netop offentliggjort sit Edutainment-program frem til 14. december 2010, og der er masser at rive i for børn i alle aldre. For de boldglade vil ”Fodboldklinikken” og ”Baseballklinikken” eksempelvis være sikre hits. Her får børnene lov at lege sig til bedre teknik og forståelse for spillene gennem en række øvelser.

Snushaner kan kaste sig ud i Hof van Saksens skattejagt, hvor det gælder om at afkode spor og bruge sine detektivinstinkter. Og hvis nysgerrigheden går i retning af historiske mysterier, kan børnene deltage i arkæologiske udgravninger i resortets forhistoriske landsby. For små håndværkere vil Hof van Saksens mange værksteder med garanti være et eldorado. Her kan børnene konstruere gokarts og modelfly eller dekorere deres helt personlige ridderskjold med hjælp og vejledning fra personalet.

Fodgolf er ved at være en populær og udbredt aktivtet for både børn og voksne

Fodgolf er ved at være en populær og udbredt aktivtet for både børn og voksne


Efterårsprogrammet byder også på fodgolf, svømmetimer, bueskydning, cykeleventyr, lejrbål på stranden og naturekspeditioner, hvor der indsamles insekter til nærmere undersøgelse. Deltagelse i de mange aktiviteter er inkluderet i opholdet og foregår på de såkaldte ”akademier”, som er fordelt rundt omkring på det naturskønne resort. Instruktører med pædagogisk baggrund leder aktiviteterne og sørger for, at børnene får en god oplevelse uanset alder og præstationsniveau.

Primo Tours
Outwell
Subaru
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt