Azamara Cruice

20.12.13

Af: Søren Traun Fotograf: Tourism Ireland
Bogmærk eller del
 

Kør-selv ”The Wild Atlantic Way” og oplev Den Grønne Ø

Vil du virkelig ind under huden på Irland, så er en kør-selv ferie én af de allerbedste måder. Her kan du opleve den vilde natur med stejle, forrevne klippekyster, de smukkeste hvide sandstande, de små øer og et unikt dyreliv med havørne, delfiner, sæler og mange andre dyr.

Stemningen på en irsk pub

Stemningen på en irsk pub


Oplevelserne står i kø

Opremsning af de mange fantastiske udsigtspunkter og historiske steder undervejs giver helt åndenød. Du kan virkelig være sikker på at oplevelserne står i kø.

Under din kørsel får du også serveret den ene charmerende by efter den anden, hvor du kommer tæt på den lokale befolkning. Du vil elske stemningen og maden på de små, lokale restauranter og pubber.

Hvad med friskfanget Atlanterhavs hummer, Irish stew, måske ledsaget af en Guinness? Eller en blød irsk Whiskey?

Kysten ved Kerry

Kysten ved Kerry


Hele Irland rundt

Du flyver til Dublin, hvorfra du starter din tur i lejebil.

Du vil opleve Irland helt fra Enniskillen i Nordirland og vestover via Donegal, Sligo, Mayo, Clare og Kerry for til sidst at slutte i Cork før du efter 2 uger er tilbage i Dublin.

Nyd de betagende udsigter

Nyd de betagende udsigter


Kør som du vil

Turen kan naturligvis tilpasses undervejs, hvis du har særlige ønsker, ligesom den også kan forlænges med én eller flere dage.

Se et detaljeret turforslag på Travel's Easy's hjemmeside.

En lille dreng danser til den irske musik

En lille dreng danser til den irske musik


Om Travel's Easy

Travel’s Easy ejes af Susanne Bøgvad Aubertin og har siden åbningen i 1997 udviklet sig til først og fremmest at være specialister i rejser til England, Wales, Skotland og Irland.

Bureauet arrangerer også rejser til det øvrige Europe.

Travel’s Easy har kunder over hele landet, som køber individuelle rejser, grupperejser og pakkerejser. Både kør-selv rejser, togrejser, rejser med fly og busture med engelsk guide i England, Skotland og Irland, mange i små grupper med minibus.


Subaru
Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt