Riis Rejser

14.3.17

Af: Rasmus Schønning Fotograf: Thomas Sørensen
Bogmærk eller del
 

Island - en verden fuld af kontraster

Island er en verden fuld af kontraster - lavalandskaber, sprøjtende gejsere og imponerende gletsjere m.m. og netop derfor åbner Bravo Tours op for magiske oplevelser på vulkanøen.

Besøg i Dimmuborgir

Besøg i Dimmuborgir


Et land med ild og is

Blot tre timer om bord på et fly - og du lander på Island. Landet, hvor ild og is forenes og kontrasterne hurtigt fryder øjet på smukkeste vis.

Naturen er enestående - lige fra golde månelandskaber og kraftfulde vandfald til gejsere, der hvert tiende minut sender vand 20 meter op i luften.

- Det er ingen hemmelighed, at Island tog mig med storm. Øen har et utal af oplevelser og naturen skifter konstant formation og farve. Det er virkelig naturoplevelser i særklasse, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Han har netop sat Island på Bravo Tours verdenskort. I sommeren 2016 åbner selskabet op for rundrejser til det unikke rejseland.

- Vi har nøje udvalgt ruten og oplevelserne, der tager vores gæster med langs Islands kyst. På den måde sikrer vi, at de får alle de bedste oplevelser med sig hjem. Lige fra den Islandske kultur og historie ved nationens mødested i Thingvellir til Reykjaviks højdepunkter og selvfølgelig alle de vildt imponerende naturoplevelser, siger Peder Hornshøj.

Dettifoss - Europas vandrigeste vandfald

Dettifoss - Europas vandrigeste vandfald


Usandsynlig smukt

Island er lidt mindre end Cuba og har ca. 320.000 indbyggere. Det gør landet til et af de tyndest befolkede i Europa.

Den imponerende natur gør det ganske enkelt umuligt at bo ret mange steder på øen. Landets indre består primært af lava, bjerge og gletsjere - sidstnævnte dækker over 11 procent af øen.

- Det konstant forandrende landskab er det, der gør Island så unik. Det er vulkaner, sletter, bjerge og gletsjere på den samme ø. Hver eneste dag bliver man mødt at nye naturoplevelser og får naturens kontraster helt tæt på livet, siger Peder Hornshøj, og fortsætter:
- Hver dag overnatter vores danske gæster i en ny by - ganske enkelt for at nå at opleve mest mulig. På hele rundrejsen følger en lokal dansktalende rejseleder. Det betyder, at man oven i alle seværdighederne også får alle Islands små hemmelige højdepunkter at se.


Subaru
Torre La Sal
Outwell
Primo Tours
RejseAvisen.dk
Seneste nyt