Royal Caribbean

1.8.12

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Island: Uforglemmelig efterårsrejse med familien

Grønlands Rejsebureau har stor succes med familieture til Island i påske- og efterårsferier ...

Den blå lagune holder en temperatur mellem 37 og 39 grader året rundt

Den blå lagune holder en temperatur mellem 37 og 39 grader året rundt


Et land af kontraster

Island er mytisk og allerede ved indflyvningen og det første kig på Island fra luften, oplever man følelsen af et storslået landskab og fantastisk natur.

Islands specielle men smukke landskab er præget af enorme kontraster og barske, dramatiske landskaber skabt af vulkanudbrud, fjeldskred, gletschernes vandring og det faktum, at Island ligger lige netop der, hvor den europæiske og amerikanske fastlandssokkel mødes.

Et must, når man besøger Island, er at bade i Den Blå Lagunes mineralholdige varme, mælkehvide og turkisfarvede vand, under åben himmel. For både børn og voksne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Tankevækkende er det at bade i seks millioner liter havvand uden at blive kold. Vandet, som holder en temperatur mellem 37 - 39 grader, er nedkølet fra 240 grader, som det har, når det udspringer 2000 meter under jordens overflade og er beriget med naturlige mineraler.

Den store geyser Strokkur sprøjter kogende vand højt op i luften

Den store geyser Strokkur sprøjter kogende vand højt op i luften


Den Gyldne Cirkel

En rundtur i Den Gyldne Cirkel tager en til tre af Islands mest kendte attraktioner. Bl.a. den store gejser Strokkur som sprutter kogende vand højt op i luften, og det imponerende Gullfoss vandfald.

I Nationalparken Thingvellir kan man se den store sprække mellem det amerikanske og det europæiske kontinent.

Nationalparken Snæfellness er indbegrebet af det magiske Island. Her findes et af Islands berømte kendetegn, nemlig vulkanen Snæfellsjökull, som troner over nationalparken. Snæfellssjökull antages at være et af verdens syv hovedenergifelter.

Island er en spændende destination for børnefamilier

Island er en spændende destination for børnefamilier


Til vejrs til hest og Viking Village

Man har ikke været på Island uden at have været på ryggen af en Islandsk hest, og nydt en stille og rolig ridetur i frisk luft og skøn natur. Aldersgrænsen for selv at kunne ride ud på en lidt længere tur i følgeskab med voksne, er otte år.

Der er dog også mulighed for de mindre børn at få redet på hestene.

Viking Village – et ægte vikingehus bygget i massive bjælker indrettet med ”vikinge spor” og med masser af spændende ting og sager. Her kan man nyde en dejlig middag serveret af ”ægte” vikinger.

Subaru
Campingferie 650,-
Torre La Sal
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt