Primo Tours

1.1.17

Af: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Camping Fabulous ligger lige uden for Rom

Rom er ikke bare Italiens hovedstad, men en by man bør opleve mindst en gang i sit liv. Ved at bo på Camping Fabulous lige uden for byen, kan storbyferie kombineres med badeferie.

Klik for større billede


En gammel byplads, men…

Campingpladsen er gammel og har i mange år været præget af fastliggere fra Rom. Store forandringer er dog i fuld gang. De gamle campingvogne er på vej væk og udskiftes med topmoderne mobilhomes og luksustelte. Et område forbeholdes stadig til tilkørende campingvogne og autocampere. Man bor de fleste steder under de høje træer på pladsen og de skaber skøn skygge i sommervarmen. Den yderste række ind mod Rom har udsigt til hele hovedstaden og kuplen på Peterskirken ses i det fjerne.

Klik for større billede


Rom trækker

Rom er uden tvivl en by, der trækker på alle tænkelige måde. Det er ganske enkelt en fantastisk by, som man aldrig bliver færdig med at opleve. Der går offentlige transportmidler lige uden for døren, så det er enormt let at komme til italienernes hovedstad. Det kan selvfølgelig anbefales at have god tid og måske dele byen op i områder, for der er meget at se. Er det varmt, kan det også anbefales at tage til Rom så tidligt som muligt, for der bliver stegende hedt midt på dagen.

Klik for større billede


Stort udflugtsprogram

Camping Fabulous har også et stort udflugtsprogram, hvor man f.eks. kan tage med på guidede ture til Rom, Napoli, vulkanen Vesuv og Pompei. Alle ture tager en lang dag. Er man i egen bil, er det let at gøre disse ting på egen hånd, hvis man har mod på at være guide for sig selv. Tager man med campingpladsen, er der sørget for alt.

Klik for større billede


Aftentur til Rom

To gange om ugen er det muligt at følge med på en aftentur til Rom. En tur som virkelig kan anbefales, fordi man i minibus bliver kørt rundt til alle Roms store seværdigheder som Vatikanet, Forum di Romanum, Colosseum, Fontaine di Trevi, Den spanske trappe samt de mange skønne torve. Selvom man har set seværdighederne om dagen er ”Rom By Night” bare noget helt andet. Og så byder turen også på små overraskelser til ukendte dele af Rom, som man næppe ville finde på egen hånd.

Klik for større billede


Suveræn swimmingpool

Poolen er pladsens helt store trækplaster. Det skyldes til dels, at her er meget varmt. Om sommeren kan det sagtens blive op til 35 grader. Poolen er fantastisk indrettet, fordi der er et stort og sikkert legeområde til mindre børn, mens større børn kan boltre sig på de mange rutschebaner. En anden pool er mere til decideret svømning, men bruges også til forskellige sportsaktiviteter f.eks. vandaerobic om morgenen eller en omgang vandpolo. Uanset hvad man vælger, er der ingen tvivl om, at børnene har det sjovt.

Klik for større billede


Ostia Antica

Et spændende område tæt på campingpladsen og fem km fra kysten er Ostia Antica, der ligger mellem Tiber-floden og det Tyrrenske Hav sydvest for Rom. Området må ikke forveksles med byen Ostia, der ligger helt ude ved kysten. Byen stammer fra det 4. århundrede før vor tidsregning og er formentlig grundlagt som et militæranlæg. Indbyggertallet har været tæt på 100.000. Ved indgangen tjekkes man for teknisk udstyr såsom kameraer, da videokameraer og lignende ikke må medbringes.

Klik for større billede


Noget for enhver smag

Camping Fabulous er en fortrinlig plads, hvis man både vil slappe af og opleve en masse. Nærheden til Rom, den suveræne pool og det store aktivitetsprogram er tre gode grunde til at se nærmere på dette ferietilbud. Vi havde i hvert fald svært ved at rejse hjem.

Se også...

Tv-klip: Anne-Vibeke Rejser - Toscana/Rom, rejsen til Italien

Klip fra Tv-programmet Anne-Vibeke Rejser - Toscana/Rom.

13-01-2009

Outwell
Campingferie 650,-
Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt