Azamara Cruice

1.1.16

Af: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Gardasøens perle - derfor er rideferie en drøm (2/3)

Efter et velsmagende morgenmåltid med økologiske hjemmebagte grovboller, yoghurt, müsli, frisk frugt, æg og dampende kaffe, gør vi igen klar til en dag på hesteryg. Giovanni fortæller os, at der venter store oplevelser og en overraskelse hjemme på stutteriet. Det kan kun blive en god dag (igen).

Det går op ad bakke, men hestene klarer fint en tur i bjergene.

Det går op ad bakke, men hestene klarer fint en tur i bjergene.


Vi rider op, op, op

Giovanni tager os med op i bjergene for at få udsigten over denne enestående natur som ligger rundt om stutteriet.

Vi rider op, op, op og hestene er virkelig kommet på arbejde, men de går og går som om de aldrig har gjort andet.

Skulle man vandre eller cykle her, som selvfølgelig er muligt, havde det krævet noget helt andet og jeg ville på ingen måde have haft overskud til at nyde naturen. Og den skal i den grad nydes for hvor er her smukt.

Landskabet er storslået.

Landskabet er storslået.


Giovanni min trofaste støtte

Vandet fosser ned gennem dalen. Nogen gange er vandfaldene langt væk og andre gange lige ved siden af og vi må passere på hesteryg.

Det er ingen sag for Lene og Giovanni men jeg kan igen mærke adrenalinet pumpe lidt.

Det går fint og Giovanni er som altid min trofaste støtte.

Vi er nået til et skønt udsigtspunkt i bjergene.

Vi er nået til et skønt udsigtspunkt i bjergene.


Storslået natur

Vi kommer helt op på et udsigtspunkt, hvor naturen er markant anderledes end det vi red i i går og vi er kun en ½ dags ridning derfra.

Der er med andre ord både mange muligheder, men også mange sværhedsgrader – i hvert fald for rytter – ikke for hestene. De går over alt.

Med endnu en formidabel naturoplevelse kommer vi retur til stutteriet, der er indhyllet i den lækreste duft. Her kommer dagens store overraskelse.

Marco har kokkereret hele dagen, og vi glæder os til at smage de lækre Spiedo.

Marco har kokkereret hele dagen, og vi glæder os til at smage de lækre Spiedo.


Spiedo – en lokal specialitet

En af Giovanni gode venner Marco har stået hele dagen og tilberedt en lokal specialitet kaldet Spiedo.

Det er svinekød, kylling, kanin og grønsager, der langtidssteget på store spyd.

Retten skal passes hele i tiden og tilberedningen tager op til 12 timer.

Vi kan næsten ikke vente, for her dufter himmelsk.

Livet på Scuderia Castello

Livet på Scuderia Castello skal opleves. Det er lidt lige som at være hjemme privat hos en god ven eller nær familie.

Alle er glade, smiler, snakker samtidigt med at du kan sætte dig op på din balkon over læse en bog eller gå ned og hygge med hestene. Man føler sig bare hjemme på en suveræn uhøjtidelig måde.

Når der ringes med klokken er der mad og i dag kommer alle til tiden.

Vi spiser i mange timer, griner og hygger, men mørket falder på os hestene græsser lige uden for døren.

Livet på Scuderia Castello er lidt som at besøge en god ven, eller familien. Man føler sig hjemme og maden er enestående.

Livet på Scuderia Castello er lidt som at besøge en god ven, eller familien. Man føler sig hjemme og maden er enestående.


Primo Tours
Torre La Sal
Subaru
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt