Suncharter 2

26.12.09

Af: Th. Sørensen
Bogmærk eller del
 

Italien: Guide til de smukkeste landsbyer

Italien er et land med fantastiske muligheder og ressourcer. Hver region og hver by, hvad enten den er stor eller lille, har sin helt egen historie og sine særlige, lokale traditioner. Det kommer til udtryk både i kunst og arkitektur, i gastronomi og i folks måde at leve på.
Denne guide åbner for det skjulte Italiens charme.

Guide til Italiens smukkeste landsbyer

Guide til Italiens smukkeste landsbyer


Mange vælger at tage til Italien i deres ferie og sætter pris på de værdier, som de klassiske rundture og rejsemål byder på. Men hvis man vælger at køre væk fra alfavej og gå på opdagelse i det mindre kendte Italien, kan man få ægte oplevelser af en helt anden karakter og får sine helt personlige ferieoplevelser.

Denne danske guide omfatter 21 udvalgte byer og er kun et udpluk af de mange små landsbyer. Guiden er blevet til i et samarbejde mellem den italienske stats turistråd og organisationen "I Borghi piu belli d'Italia" og har netop det formål at give danske turister inspiration til at tage på opdagelsesrejse.

Med denne miniudgave af guiden samt den tilhørende og mere omfattende hjemmeside, der også er på engelsk, kan du gå i gang med at planlægge en anderledes ferie - en rejse, som vil få dig til at forstå, hvad konceptet "slow tourism" står for.

Miniguiden kan rekvireres hos den italienske stats turistråd.

Alan Rogers - Bella Italia
Swarowski
Outwell
Alan Rogers - CaAlan Rogers - Barricata
Suncharter
  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt