Subaru

Italien: Økologisk madlavning hos Agriturismo Villa Serragambetta, Apulien (Puglia)

Bogmærk eller del
tirsdag den 17.9.13

Vi besøger den hyggelige Villa Serragambetta nær Castellana, hvor maden tilberedes efter gamle traditioner med selvdyrkede grøntsager og får prøvet af lave pasta inden frokosten serveres. Læs flere artikler og se tv-klip om ferie i Italien her

Foto af: Thomas Sørensen
Indgang gennem olivenlunden til Agriturismo Villa Serragambetta i Castellana
Villa Serragambetta
Stedet har syv lejligheder med plads til i alt 20 gæster
Stedets svømmebassin
Frugthaven
Kaktus med frugter (kaktusfigner)
Almindelige figner
Gule kaktusfrugter
Druer til den lokalt producerede økologiske vin
Granatæble
Økologisk dyrkede grøntsager
Oliventræ med mere end 100 år på bagen
Før aktiviteterne i Villa Serragambetta
Velkomstdrik med lokal hvidvin (smager endnu af gær) og rigtig god lokal rødvin.
Madmor fortæller om de lokale egnsretter
Der tændes op i den store ovn, hvor alt bages
En kraftig ild i ca. 30 minutter og stenovnen er så varm, at der kan bages i den efter at aske og sod er fjernet
Æg, mel og grønt skal der til ...
Aperitiffen i form af friskbagte delikatesser er klar - og smagen diskuteres
En himmelsk mundfuld
Skab i stedets store spisesal
Så skal der laves pastaskaller
Alle arbejder ihærdigt for at finde trylleformularen
Nogle finder hurtigt ud af trickset
Selv en rejsejournalist kan blive stillet på prøve
Sådan skulle det færdige resultat gerne se ud
Vi venter på det endelige resultat og nyder stedets blomster
Nu skal vi smage resultatet af vores anstrengelser
Det blev da en udmærket og velsmagende bonderet
Subaru
Outwell
Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt