Subaru

5.7.14

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: RejseAvisen.dk
Bogmærk eller del
 

Støvlelandet – top destination for kør-selv-ferier

Sommerferien er skudt i gang og de første mange familier er allerede draget mod varmere himmelstrøg for at slappe af og hinanden.

  

Italien er danskernes favorit destination når de i sommerferien drager med bilen sydpå

Italien er danskernes favorit destination når de i sommerferien drager med bilen sydpå


Klar favorit

Ifølge tal fra Danmarks Statistik tager knap 1,2 millioner danskere på kør-selv ferie i løbet af året. Ifølge en undersøgelse foretaget af FDM Travel, rejser hver tredje familie til Italien på sommerferien i år.
- Danskerne har en forkærlighed for Italien. Vi laver italiensk mad derhjemme, nyder italiensk vin, og når kør selv-ferien skal planlægges, er Italien også det foretrukne land. Italien passer godt til danskernes feriepræferencer, hvad angår både kultur, natur, mad og ikke mindst vejret. Derudover gør den rimelige køreafstand fra Danmark Italien til et oplagt rejsemål for børnefamilier, siger adm. direktør i FDM travel, Jan Lockhart.

Når familieferien går til Italien, er det især områder som Gardasøen, Toscana og kystbyerne ved Adriaterhavet, der trækker.

På andenpladsen over favoritdestinationer finder man Tyskland og Frankrig lander på tredjepladsen.

Se også...

Tv-klip: Anne-Vibeke Rejser - Toscana, middelalderbyerne Pisa og Lucca

Bussen bringer os til vel nok en af Italiens mest kendte varetegn, nemlig det skæve tårn i Pisa, og vi kigger også nærmere på middelalderbyen Lucca. Læs artikler og se tv-klip om rejser til Italien her

07-02-2013

Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Campingferie 650,-
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt