Isabella

3.2.16

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Intercamp
Bogmærk eller del
 

Kabe Classic 520 XL – helårsvogn med teknikken i orden

Kabe Classic 520 XL KS er til dem der ønsker at give afkald på tilvalgsmulighederne af ekstraudstyr, og samtidig få en vogn til billige penge.

Kabe Classic 520 XL tilbyder familier en helårsvogn med teknikken i orden

Kabe Classic 520 XL tilbyder familier en helårsvogn med teknikken i orden


Mere standardudstyr

Til sæsonen 2016 er den helt store forandring på Kabe Classic 520 XL det nye udvendige design og den matte sølvramme omkring vinduerne. Classic modellerne har nu fået samme bagparti med de slanke LED baglygter og den grå stribe på sidepladen, som resten af Kabemodellerne. Som noget nyt fås Classic nu også, med glatte plader og serviceklap som tilvalg.

Martin Kolst, der er salgschef hos Intercamp A/S, oplyser at tanken bag Classic er, at kunne tilbyde familier en rigtig helårsvogn med teknikken i orden, så den er effektiv både til vinterferien og sommerferien. Samtidig påpeger Martin Kolst, at Classic-serien har mere standardudstyr, end mange af de øvrige mærker har på deres ekstraudstyrslister.

Køkkenet i Kabe Classic 520 XL er rummeligt med mange opbevaringsmuligheder

Køkkenet i Kabe Classic 520 XL er rummeligt med mange opbevaringsmuligheder


Kabe fås i fem modelserier

Classic 520 XL har plads til fire personer. Den franske dobbeltseng har god sovekomfort og er placeret bagerst i vognen. Toiletrummet findes lige ved siden sengen. Derudover kan der ekstra reddes op i den store rundsiddegruppe, så der bliver plads til to personer mere. Det glaslignende bord i højglans og de smarte og let tilgængelige opbevaringsrum under sofaerne er med til at understrege kvaliteten.

Myggenetsdør og tonede ruder med myggenet og mørklægningsgardin hører ligeledes til blandt standardudstyret samt en udvendig skiboks med en aflåselig serviceklap.

Køkkenet er rummeligt med mange opbevaringsmuligheder. Bl.a. med samt soft-close køkkenskuffer og moderne blankforkromede låge- og skuffegreb. Der er bl.a. mulighed for tilvalg af mikrobølgeovn og et stort køleskab med fryseboks.

Kabe fås i fem modelserier – Classic, Ædelsten, Royal, Hacienda og Imperial.

Outwell
Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt