Azamara Cruice

1.1.16

Af: Lasse Løndahl
Bogmærk eller del
 

Kampa: Ny trend rammer Danmark – fortelte uden stænger

Væk med stængerne! Det skal være slut med at bruge tid på at finde ud af hvilken stang der hører til hvor, når forteltet skal sættes op på campingpladsen.

Kampa Ace Air Pro - en af de populære fortelte uden stænger

Kampa Ace Air Pro - en af de populære fortelte uden stænger


Let og tæt

Det nye Kampa AirFrame system som bl.a. blev præsenteret på Ferie for Alle messen i Herning i februar, har skabt stor interesse fra både de danske forhandlere, og hr. og fru Danmark.

I Kampa teltene og forteltene er der fastgjort luftkanaler til teltdugen som er klar til brug. Alle luftkanaler er forbundet, så du behøver kun at puste teltet op et sted fra. Dette sker med den medfølgende manuelle pumpe. På få minutter er teltet oppe, og nedtagning er lige så nem.

Stabiliteten er helt i top - en voksen mand kan læne hele sin vægt på en af luftkanalerne uden at teltet tager skade - eller falder sammen. Når vægttrykket forsvinder, retter teltet sig op igen, og står ligeså stabilt som før. Teltet tåler også blæsevejr, kulde og varme.

Et lufttelt/fortelt er lettere end fortelte og telte med traditionelle stænger, og et Kampa AirFrame fortelt er op til 27 % lettere end et tilsvarende fortelt med traditionelle stænger.

Til mange af teltene er der forskelligt ekstraudstyr, så pladsen kan blive udvidet og alle sider og fronter kan lynes ned eller op, eller tages helt af.

Alle luftkanaler er forbundet i Kampas telte, så du behøver kun at puste teltet op et sted fra

Alle luftkanaler er forbundet i Kampas telte, så du behøver kun at puste teltet op et sted fra


Outwell
Campingferie 650,-
Subaru
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt