Riis Rejser

1.1.14

Af: Hans Reckweg Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Kombiner campingferien med Tour de France

Få en anderledes sommerferie og oplev verdens største cykelløb Tour de France, live fra vejsiden langs ruten.

Klik for større billede


Camping er ideel til at danne rammen om en tur til de franske alper, hvor især L'Alpe d'Huez og Mont Ventoux er de steder hvor den største dramatik ofte er forekommende på dette cykelløb, som kun har én vinder, en buket af stjerner, og en horde af vandbærere som præsterer deres yderste. Kort sagt en oplevelse som betaler sig at være i første parket til. Det er i år 97. gang løbet afholdes.  

En campingtur til et af områderne hvor touren forløber, kan udmærket krydres med et døgn eller flere i nærheden af et af opløbsstederne.

Klik for større billede


Der er i år start fra Rotterdam i Holland, så man kan vælge en lokation forholdsvis tæt på Danmark. Opløbet er som altid på Champs-Élysées i Paris søndag den 25. juli 2010. Et forslag kunne være, at opholde sig i nærheden af byerne Gap og Sisteron mellem den 14. og 15. juli, og overvære opløb og afgang på tæt hold. Det lokale turistbureau tilbyder færdigpakkede forslag til turister af alle kategorier, også for dem som vil opleve det pragtfulde alpelandskab med alle dets udfordringer. Gap ligger ca. 750 m.o.h., og har været opløbssted mange gange. Nu har man allieret sig med søsterbyen Sisteron, hvorfra touren starter igen torsdag den 15. juli, om at koordinere arbejdet med etapeskiftet, og der er flere gode forslag til oplevelser både før, under og efter at Touren har passeret.

CampingDanmark.dk kørte Tour de France ruten i 2003 med bil og campingvogn. Læs om hele turen her: www.campingdanmark.dk

Subaru
Torre La Sal
Outwell
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt