Subaru

19.9.10

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Det Kroatiske Turistråd
Bogmærk eller del
 

Kroatien: Idyllisk ferie i fyrtårn

Det lille kroatiske fyrtårn Grebeni åbner nu sine døre for turister, der ønsker en fredelig og idyllisk ferie helt afsondret fra andre feriegæster – men stadig med moderne luksus lige ved hånden.  

Øen Grebeni

Øen Grebeni


Fyrtårnet Grebeni ligger på den lille kroatiske ø af samme navn ca. 500 meter fra den kroatiske sydkyst. Grebeni har siden 1872 budt skibe velkommen til Dubrovnik og er nu også klar til at byde feriegæster indenfor. I tårnet kan de logerende få en eksklusiv ferie isoleret på den lille ø, som f. eks. er perfekt til en romantisk bryllupsrejse.

Feriehuset er bygget i fyrtårnets nederste rum og kan huse op til syv personer, der kan boltre sig på de mere end 140 indendørs kvadratmeter eller på den 350 m2 store terrasse.  

Selv om man føler, man bor midt i havet, er man alligevel ikke helt afsondret fra omverdenens luksus. For kun 500 meter væk fra øen ligger Dubrovnik Palace, der døgnet rundt kommer med forsyninger til fyrtårnets beboere, der som helt almindelige gæster på hotellet kan bestille roomservice over telefonen - eller bestille en båd ind til fastlandet, hvis det stille liv i fyrtårnet bliver for ensomt.

Det koster 510 euro i døgnet i højsæsonen og 350 euro i lavsæsonen at leje fyrtårnet på Grebeni inklusiv transport til øen.

Se også...
Primo Tours
Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt