Dayz Resorts

19.7.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

Kroatien: Musik under middelhavssolen i Kroatien‏

I løbet af sommeren tager mange til musikfestivaller i det danske sommerland, men det er ikke kun i Danmark at mange mennesker kan samles om musikken. I Kroatien er der adskillige musik festivaller og de kører med solgaranti.

Musik i solen

Hvorfor risikere at få våde fødder, ondt i halsen og vand i teltet? Vink farvel til de utilregnelige vejrguder i Danmark og tag i stedet sydpå og oplev skøn musik under den varme middelhavssol. Her er tre eksempler på unikke, kroatiske festivalperler.
 

The Garden Festival byder på musik, både til lands og til vands, nær Tisno

The Garden Festival byder på musik, både til lands og til vands, nær Tisno


En fortryllende havefest

The Garden Festival kan opsummeres i én sætning: god musik i en endnu bedre kulisse. Under mottoet ”A new beginning” skyder festivallen festen i gang, i en smuk bugt nær Tisno, der ligger midt mellem Zadar og Split i den sydlige del af Kroatien.
 
Folkene bag The Garden Festival har meget fokus på gæsternes æstetiske oplevelse. Derfor kan man opleve musik både i skoven, på stranden og på vandet. To gange dagligt lægger et gammelt træsejlskib fra land med 200 feststemte passagerer. Bådfesten er kendt som The Argonaughty Boat Party, og udsigten over de smukke middelhavsøer med solnedgangen i baggrunden har gjort den til en dans, som samtlige deltagere vil danse igen.

Læs mere om The Garden Festival her

God stemning blandt publikum til INmusic Festival

God stemning blandt publikum til INmusic Festival


Den største fest i den største by 

Skal det hele være større – både området, mængden af deltagere og artisternes navne – så er INmusic festivalen lige noget for dig. Festivallen formår år efter år at hive store navne til, hvilket må formodes at være en af grundene til, at festivallen nu er Kroatiens største udendørs fest.
Der er lagt op til fest for enhver smag på Jarun Lake-øen i Zagreb.

Læs mere om INmusic festivallen her

Fest helt ud til vandet ved Outlook Festival

Fest helt ud til vandet ved Outlook Festival


En fest der går i mellemgulvet

Den kalder sig selv for Europas største bas-festival – og her snakker vi ikke om den slags bas, der kommer trillende på fire hjul og forstyrrer freden i villakvarteret, men den slags bas med fire strenge og en gyngende bevægelse.
 
Der er god plads til at lukke øjnene, svinge fra side til side og føle groovet til Outlook Festival, der løber af stablen i overgangen mellem august og september. Festivallen, der i 2011 vandt prisen som årets oversøiske festival af det britiske UK Festival Awards, byder på reggae, hip-hop, dubstep og ragga – alle former for musik med bassen i centrum.
Det hele foregår i det ubenyttede Fort Punta Christo, der ligger i byen Pula – helt ud til Middelhavet. Festen flytter derfor også helt ud til vandkanten og op i store sejlskibe.

Læs mere om Outlook Festival her

Suncharter
Alan Rogers - CaAlan Rogers - Barricata
Outwell
Swarowski
Small Danish Hotels
Alan Rogers - Bella Italia
  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt