Riis Rejser

16.8.16

Af: Lasse Løndahl Fotograf: Royal Caribbean
Bogmærk eller del
 

Royal Caribbean ekspanderer flåden stort

Royal Caribbean Cruises Ltd bekendtgør at de har signeret en intensionssaftale med det franske skibsværft STX France både for Royal Caribbean og Celebrity Cruises. Selskabet skal bygge et femte Oasis - klasse skib, med levering i løbet af foråret 2021, samt yderligere to nye Celebrity skibe med levering i efteråret 2021 og 2022. Totalt er der nu planlagt 4 nye skibe i denne skibsklasse.

Harmony of the Seas er det nyeste skib i Royal Caribbeans Oasis-klasse, og indtil videre verdens største krydstogtsskib.

Harmony of the Seas er det nyeste skib i Royal Caribbeans Oasis-klasse, og indtil videre verdens største krydstogtsskib.


Positiv respons på nye skibe

- Responsen på ankomsten af Harmony of the Seas har været enorm, og den lokker spændingen frem fra ivrige cruisere fra markederne på begge sider af Atlanteren,  siger Richard D. Fain, bestyrelsesformand og administrerende direktør, Royal Caribbean Cruises Ltd

- Oasis - klasse skibene har leveret over forventningerne gang på gang, siger Michael Bayley, President og CEO, Royal Caribbean International. - Den varme modtagelse som Harmony of the Seas har fået i markedet er et bevis på at den ekspansive øgning lønner sig og selskabet fortsætter derfor satsingen på denne mærkevare, fortsætter han.

- Selv om om det første nye skib hos Celebrity Cruises - i den nye skibsklasse Edge – fortsat ligger to år frem i tiden for levering, har interessen omkring nysatsningen været enorm – der er mange spekulationer omkring hvilken standard og stilart denne nye skibsklasse vil indføre, siger Lisa Lutoff - Perlo, President og CEO, Celebrity Cruises.

Den forrige skibsklasse  Solstice - indledte en ny æra af design for moderne cruiseskibe, og den nye Edge - klasse vil ikke skuffe – Dette bliver en ny innovativ generation af skibe med eksklusiv stil og lækkert design.

Oversigt over planlagte nye skibe i Royal Caribbeans flåde:

2016
maj - Harmony of the Seas

2018
Oasis klasse skib nr 4, Royal Caribbean International
Første skib i Edge klassen, Celebrity Cruises

2019
Anthem klasse skib nr 4, Royal Caribbean International

2020
Anthem klasse skib nr 5, Royal Caribbean International
Det andet skib i Edge klassen, Celebrity Cruises

2021
Forår - Oasis klasse skib nr 5, Royal Caribbean International
Efterår - Det tredje skib i Edge klassen, Celebrity Cruises

2022
Det fjerde skib i Edge klassen, Celebrity Cruises

Celebrity Cruises er et stolt medlem af Royal Caribbean familien.

Se også...

Harmony of the Seas - Verdens største krydstogtskib ER FOR BØRN

08-07-2016

Outwell
Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt