Dayz Resorts

1.1.14

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: PR
Bogmærk eller del
 

Løkken Klit Camping & Hytteby: Så har hele familien det sjovt

Løkken Klit Camping og Hytteby har kæmpe stort 300 m2 udendørs badeland med opvarmet vand, bølger, vandrutsjebane, børnebassin og super moderne badefaciliteter.

Badeland på campingpladserne er altid et hit for børnefamilierne

Badeland på campingpladserne er altid et hit for børnefamilierne


Fra de lokale indendørs svømmehaller rundt i landet er børnene vant til gode og attraktive forhold. Det drejer sig bl.a. om forskellige former for vandrutsjebaner for både de større og mindre børn. I dag tilbyder flere campingpladser badeland, der er mere og langt større end en traditionel swimmingpool.
- Nutidens børnefamilier er kræsne og stiller høje krav. Dem er vi i stand til at indfri med de forhold, som vi har etableret, siger Kurt Lemvard fra Løkken Klit Camping og Hytteby. Han forklarer, at badelandet er indrettet, så de små kan more sig i trygge omgivelser i børnebassinet og de store børn kan få en på opleveren og dermed få deres lyst styret, når de går i aktion på vandrutsjebanen og den syv meter høje surfing hill. De voksne kan nemt holde et vågent øje med deres børn samtidig med at de benytter solterrasserne ved vandlandet, hvor der både er liggestole, stole og borde.

Hold tidlig ferie og spar penge

Løkken Klit Camping og Hytteby melder allerede nu om, at højsæsonen for 2011 tegner til at blive god.
- Vi har mange bookinger på nuværende tidspunkt. Dog har vi valgt at give vores gæster, der har lyst til at tage på camping allerede i ugerne op til højsæsonen et særligt godt tilbud med stor rabat, der bl.a. omfatter gratis adgang til vores badeland, siger Kurt Lemvard, der supplerer med at tilbuddene i uge 25 og 26 kan ses og bookes direkte på Løkken Klit Camping og Hyttebys hjemmeside

Læs mere på www.loekkenklit.dk

Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
Outwell
Subaru
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt