Isabella

31.5.10

Af: Helle Andersen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Nordatlanten: Bedre muligheder for camping

Vejforholdene er forbedrede, der er flere campingpladser på Færøerne og i Island, og færgeselskabet Smyril Line indfører særlige afgange for campisterne i højsæsonen.

Rundt omkring er der indrettet bademuligheder ved de varme kilder.

Rundt omkring er der indrettet bademuligheder ved de varme kilder.


Island er indenfor rækkevidde

Nu kan man drage til Island og vågne op en sommermorgen med udsigt til Vatnajökull, Europas største gletcher, eller til lyden af en buldrende fos og med muligheden for et varmt bad med naturens egen opvarmning. Rundt omkring er der indrettet bademuligheder ved de varme kilder.

På vejen derop kan man bruge et par dage på naturskønne Færøerne, eller holde hele sin ferie her. Færøerne har et finmasket vejnet, med broer og tunneler så næsten alle øer kan nås i bil.  

Både Island og Færøerne er ideelle feriemål, især for dem som vil have fred og ro, og ikke mindst veje hvor der ikke hersker trafikkaos.

Der er færgeafgang to gange om ugen til Færøerne i højsæsonen, tirsdag og lørdag. Tirsdagsafgangen fortsætter til Seydisfjördur på Island.

Der er 70 campingpladser på Island og 14 på Fæeøerne. De er ikke efter dansk standard, hoppeborge og bowlingbaner er der ikke mange af, men naturen er der så langt øjet rækker, med afstressning for sjælen.

Campingferie 650,-
Outwell
Torre La Sal
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt