Jambo Feriepark

31.7.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

Nordjylland: Mors Mobil gør det lettere at være turist

Med nye kortfunktioner over spisesteder, attraktioner og seværdigheder i Mors Mobil, får man som turist et større overblik, som gør det let at opleve Mors. Flere af seværdighederne er GPS–baserede, så man hurtigt og nemt kan finde vej. Mors Mobil er desuden et enkelt og mobilt redskab til at understøtte det gode værtskab overfor turisterne.

Der sker meget på Mors, her er det Skaldyrsfestival på havnen

Der sker meget på Mors, her er det Skaldyrsfestival på havnen


Nye funktioner

Udover nye kortfunktioner er Mors Mobil blevet kraftigt udvidet med flere inspirerende artikler om seværdigheder, en opdateret eventkalender og pakketilbud. Det seneste tiltag er en sms-service, hvor man hver uge i sommerperioden, kan modtage en sms med aktuelle begivenheder.

- Det mobile inspirationsunivers er primært tiltænkt turister, men også morsingboen kan få overblik over oplevelsesmulighederne. Samtidig håber vi at også at morsingboerne har lyst til at tage mediet til sig, så vi får flere lokale ambassadører, der kan sprede budskabet til gæster på vores ø, siger Michael Dahlgaard, formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget.

For at skabe mere opmærksomhed omkring Mors Mobil er der udarbejdet fem forskellige gratis postkort samt en plakat, som kan føre modtagerne ind på sitet. Enten via opfordring til at sende en sms med teksten Mors til 1980 eller scanne en QR-kode. Udover at postkortet giver dig en vejviser til mors mobil, har postkortene motiver fra Mors og et skrivefelt. Der mangler blot et frimærke, så er kortet klar til at blive sendt på normalt vis, så budskabet kan blive spredt til hele landet.

Materialet er blevet uddelt til de fleste butikker, campingpladser og turistattraktioner.
- I den forbindelse er kommunen meget glad for at handlende og personalet ved attraktionerne har taget positivt mod ideen og dermed bidrager til formidlingen, siger Tanja Christiansen, som er udviklingschef i Morsø Kommune.

QR koder som denne, er en af de mange funktioner i Mors Mobil

QR koder som denne, er en af de mange funktioner i Mors Mobil


Samarbejder med Jesperhus Feriepark

Der er indgået et konkret samarbejde med Jesperhus Feriepark, som er øens største turistattraktion, hvor Jungledyret Hugo er blevet officiel Mors Mobil ambassadør.

Mors Mobil er del af Mors’s brandingstrategi Det mobile site er en del af brandingstrategi for Mors med sloganet ”Ø-rige oplevelser – kom til Mors”. På kort sigt strategien være med til øge turisternes oplevelser og dermed omsætning på Mors og på sigt antallet af tilflyttere til øen.

- Den mobile platform er i første omgang tiltænkt danskere, men der ligger et naturligt udviklingspotentiale i også at sprogversionere sitet til kommende turistsæsoner. I første omgang skal vi have erfaringer med den danske version og herefter vil yderligere prisfald ift. roaming være hensigtsmæssige, hvis mediet skal være attraktivt for udenlandske turister fortæller Tanja Christiansen.

Adgang til Mors Mobil

Man kan finde sitet via sin mobil ved at gå ind på m.morsoe.dk  eller sende en sms med teksten MORS til 1980, hvor man så modtager et direkte link til siden. Derudover kan man også scanne en QR kode med sin mobilscanner, for at blive linket ind på mobilsiden.


Outwell
Swarowski
Alan Rogers - CaAlan Rogers - Barricata
Alan Rogers - Bella Italia
Suncharter
Small Danish Hotels