Isabella

23.6.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Nordjyske campingpladser modtager udmærkelser på stribe

De seneste fire år er Jambo Feriepark blevet kåret som Danmarks bedste campingplads og har også modtaget DCCs Europapris. Sammen med Skiveren Camping og Klim Strand Camping er Jambo Feriepark også blevet udnævnt til "Superplatz" af tyske ADAC. Fårup Sommerland har vundet prisen som Nordens Bedste Sommerland 2012.

Jambo Feriepark har opnået flere fine priser i år, heriblandt DCC's fornemme Europapris

Jambo Feriepark har opnået flere fine priser i år, heriblandt DCC's fornemme Europapris


De nordjyske campingpladser blandt Danmarks bedste

Det mange campister har oplevet på egen krop er nu dokumenteret sort på hvidt, nemlig at de nordjyske campingpladser har en meget høj kvalitet og er blandt Danmarks bedste. Sådan har det været længe, men på det seneste er der faldet en hel byge af både danske og internationale priser og udmærkelser over dem.

Jambo Feriepark ved Saltum Strand har især mærket regnen af priser. Ferieparken er de seneste fire år blevet udpeget som Danmarks bedste campingplads, med fem stjerner fra Campingrådet. Udlandet har også fået øjnene op for Jambos mange feriekvaliteter. Således er den af ADAC, der er Tysklands svar på FDM, blevet udnævnt som "Superplatz". For en campingplads svarer den betegnelse til tre stjerner i restauranternes Michelin-guide. Og så er Jambo, som blot en af fem campingpladser i Europa, tillige modtager af den tyske forbrugerorganisation DCC's Europapris 2012. Det er tolv år siden, at en dansk campingplads sidst modtog prisen.

Klim Strand Camping er udnævnt til ADAC

Klim Strand Camping er udnævnt til ADAC "Superplatz"


Flere ADAC Superplatz'er

Klim Strand Camping ved Jammerbugten har senest opnået tre stjerner fra Campingrådet, og er ligesom Skiveren Camping syd for Skagen, også blevet udnævnt til "Superplatz" af ADAC.
Fårup Sommerland ved Blokhus er ved en brugerafstemning på den svenske internetside Barnsemester.se blevet valgt som Nordens Bedste Sommerland 2012.

- Nordjyske campingpladser er ikke alene blandt Danmarks, men også blandt Europas bedste. Det viser de mange anerkendelser, de har fået fra både ind- og udland. Det er vigtigt, at vi holder fast i og fortsat udvikler det høje kvalitetsniveau, så vores campinggæster også i fremtiden får mest for pengene i Nordjylland. Og heldigvis ser det ud til, at turisterne påskønner de nordjyske tilbud, for vi kan allerede nu se en positiv udvikling i antallet af overnatninger i denne sæson, udtaler marketingchef Sisse Wildt fra VisitNordjylland.

Skiveren Camping er også udnævt til ADAC

Skiveren Camping er også udnævt til ADAC "Superplatz"


Nordjylland værd at besøge

Nordjylland er med sine lange skønne badestrande et godt feriemål for en campingferie. Og hvis vejret et par dage ikke er til at ligge på stranden, er der masser af forlystelser for hele familien. Det gælder både den afvekslende nordjyske natur og de mange kulturelle og historiske attraktioner. Nordjylland ligger også først i feltet indenfor gastronomiens verden, og flere og flere har fået øjnene op for de gode nordjyske råvarer og madkunst, hvilket for mange er en grund mere til at besøge det nordjyske ferieland.

Subaru
Swarowski
RejseAvisen.dk
Seneste nyt