Isabella

21.6.12

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

PRESSE: Ny Tv-serie: Campingpatruljen med Anne-Vibeke, Martin og Ketil

Danmarks måske mest omrejste campingjournalist Anne-Vibeke Isaksen og de to populære Tv-værter Martin og Ketil, tager på Danmarksturné i juli måned for at filme nye campingprogrammer til dk4.

Campingpatruljen bestående af Anne-Vibeke Isaksen fra CampingDanmark.dk og  Martin og Ketil

Campingpatruljen bestående af Anne-Vibeke Isaksen fra CampingDanmark.dk og Martin og Ketil


Camping er stadig danskernes foretrukne ferieform her hjemme og med over 140.000 indregistrerede campingvogne, er der nok af patruljeopgaver, der venter værterne på de fire danske campingpladser Hvidbjerg Strand Feriepark, Feriepark Langeland, Jambo Feriepark og Jesperhus Feriepark. Værterne tager pulsen på den danske sommer og campingstemningen lige nu.

Martin og Ketil er i forvejen kendt fra. bl.a. Naturpatruljen, så alliancen med Anne-Vibeke, der har camperet i mere end 70 lande, er hel oplagt. Der bliver tale om voksenprogrammer, som senere på året vises på Tv-stationen dk4.
- Vi har tidligere snust til campinglivet, fordi vi på et tidspunkt, i forbindelse med andre Tv-programmer, brugte en campingvogn til at komme rundt med og her fandt vi ud af, hvilke kvaliteter camping har. Vi glæder os til at komme ud til de udvalgte campingpladser, når sommeren står på sit højeste, siger Martin og Ketil fra Campingpatruljen.

Underholdning undervejs

På campingpladserne vil der om aften være underholdning af Martin og Ketil for de små gæster. Alle gæster, der bor på pladserne kan gratis deltage i underholdningen, der serveres med familien i centrum.
- Det fede ved camping er, at det i virkeligheden er så simpelt. Der skal ikke ret meget til at få en god ferie og det er det jeg gerne vil fortælle videre i disse programmer. Camping kan både være primitivt og luksuriøst og vi viser det hele samtidigt med at vi også viser, hvor meget frihed, der er i denne ferieform, siger Anne-Vibeke fra Campingpatruljen.

Disse pladser besøges

I løbet af de fire Tv-programmer camperer de tre værter i alt fra et lille telt til en stor luksuriøs autocamper. Der filmes i juli måned og man kan deltage i optagelserne og se underholdningen her:
5.+6. juli - Hvidbjerg Strand feriepark
13.+14. juli - Feriepark Langeland – Emmerbølle Camping
24.+25. juli - Jesperhus Feriepark
26.+27. juli - Jambo Feriepark

Torre La Sal
Outwell
Campingferie 650,-
Primo Tours
RejseAvisen.dk
Seneste nyt