Isabella

3.2.11

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Nyt koncept: Camping & Cruise - drømmeferien for hele familien

Tænk at starte ferien på en af Europas skønneste og bedst udstyrede campingpladser ved fx Barcelona eller Venedig og så ugen efter stige ombord på et luksuriøst krydstogtskib, som sejler jer til de mest spændende destinationer i Middelhavet eller Adriaterhavet? Det må vel nærmest betegnes som et af de tilbud, man umuligt kan sige nej til.

Det er nu muligt at kombinere camping og krydstogt som ferieform

Det er nu muligt at kombinere camping og krydstogt som ferieform


”Camping & Cruise” åbnede dørene for bestillinger i uge 5, og har fået en flyvende start, hvor bookingtelefonerne gløder.

Bag den nye ferieform står rejseselskaberne Eurocamp og MyCruise.dk. Det betyder, at der er fuld sikkerhed, kompetent service og stor erfaring med børnefamiliers behov indbygget i begge dele af konceptet. Du kan frit sammensætte din Camping & Cruise-ferie ud fra selskabernes komplette udbud af campingpladser og krydstogt. Om du vil starte med camping eller cruise er også helt op til dig og din familie. For at illustrere mulighederne har Camping & Cruise dog sammensat nogle attraktive og prisstærke pakker, som bl.a. kan ses på www.campingogcruise.dk.Det nye koncept

Det nye koncept "Camping & Cruise" er et parfekt match, da børnefamilierne elsker begge rejseformer


Poulære ferieformer for børnefamilierne

Luksuscamping har gennem mange år været et stort hit hos danskerne og er i nærmest konstant fremgang, mens krydstogter først har taget rigtig fart herhjemme de seneste år. Da begge ferieformer er særligt velegnede for børnefamilier, ligger der et oplagt potentiale i at kombinere elementerne.

- Eurocamp og MyCruise.dk arbejder hver især løbende på at optimere feriekvaliteten og –oplevelserne for børnefamilierne, fortæller Frank Heitmann, direktør i Eurocamp.
- Derfor faldt det os helt naturligt at gå sammen om at skabe et nyt tilbud. Camping og krydstog er et perfekt match for den moderne børnefamilie, der både ønsker at slappe af og nyde hinandens selskab og samtidig få en på opleveren.

Også hos MyCruise.dk er der store forventninger til det nye samarbejde.
- Vi ser et stort potentiale i det nye forretningskoncept, som længe har været efterspurgt af vores kunder, siger production manager Gabriella Blomroos fra MyCruise.dk. Med ”Camping & Cruise” får de det bedste fra begge verdener samlet i en økonomisk fordelagtig løsning. Og vi kan da også allerede nu se på interessen, at vi har ramt plet.

Perfekt match

Eurocamp er kendt for at arrangere komfortable familieferier i fuldt udstyrede luksustelte, hytter og mobilhomes på Europas absolut bedste campingpladser. Deres mobilhomes byder fx på flere soveværelser, stue og køkken samt egen terrasse, hvor du kan nyde solen og den smukke natur. Pladserne byder på enorme poolarealer og sportsfaciliteter samt restauranter og klubber/diskoteker for børn i alle aldre.

MyCruise.dk er et danskejet rejsebureau, som siden starten i 2008 har haft fokus på formidling af de bedste krydstogter til alle verdensdele. De erfarne cruisekonsulenter er specialister i at sammensætte individuelle cruises, som kan bringe dig til dine yndlingsdestinationer over hele verden.

Begge selskaber er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden.

Subaru
Outwell
Primo Tours
Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt