Dayz Resorts

8.9.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

Oase Outdoors: Nye rygsække fra Easy Camp

Takket være nye rygsæksmodeller, iøjnefaldende, moderne farver og endnu flere detaljer, når 2012-kollektionen fra Easy Camp nye højder. Uanset om man rejser med rygsæk, er på en endagstur eller camperer, har Easy Camp en praktisk rygsæk eller rejsetaske til en attraktiv pris.

Easy Camp CARNIVAL Pixel

Easy Camp CARNIVAL Pixel


Vækker opmærksomhed

Easy Camp rygsækkene har et design der ikke bare vækker opmærksomhed, men også alle nødvendige detaljer. Ergonomi, konturformede skulderstropper, justerbare remme, ventilation i ryggen og gode bæreegenskaber er blot nogle af de tekniske detaljer i en Easy Camp rygsæk. Selv den enkleste dagsrygsæk er gennemtænkt for a give den bedst mulige friluftsoplevelse. De enkle rygsække er gjort alsidige takket være et væld af lommer, som den indvendige lomme til drikkesystemet. Dertil kommer detaljer som indgang til drikkesystemet, der også kan bruges til mp3- afspillerens hovedtelefoner.

Til de erfarne friluftsentusiaster med et stramt budget tilbydes komplet udstyrede dagsrygsække og rygsække, herunder særlige modeller til kvinder. Disse er forsynet med detaljer som refleksbånd, mere tekniske rygsystemer, fastgørelsespunkter til vandrestave, delt hovedrum og fleksibel top med indvendige og udvendige lommer.

Endelig byder Easy Camp rejsetasker på praktiske løsninger til opbevaring og transport. Det store hovedrum er perfekt til tøj, mens de indvendige og udvendige lommer kan bruges til mindre genstande. Rejsetaskerne er nemme at pakke og bære og er blevet populære blandt alle typer rejsende.

Rygsækkene er inddelt i kategorierne CARNIVAL, EXPLORER, GO og TOUR, så det bliver nemmere at finde den rygsæk der passer til ens behov.

CARNIVAL Reel Duffle

CARNIVAL Reel Duffle


CARNIVAL

Saml dine ting, og bliv klar til afgang på et splitsekund. Dag- srygsækkene Joker og Pixel, samt rejsehåndtasken Reel Duffle er designet til begivenheder som festivaler eller overnatninger hos venner. Disse prisbillige rygsække til alt partygrejet har et moderne udseende og er nemme at bruge.

EXPLORER Dayhiker 35

EXPLORER Dayhiker 35


EXPLORER

Disse rygsække er attraktive med mange detaljer. Dayhiker 25, Dayhiker 35 og den smarte Summit er perfekte til weekendture i naturen, giver god valuta for pengene.

GO Matric 55+5

GO Matric 55+5


GO

Disse rygsække henvender sig til regelmæssige brugere, der går efter høje specifikationer og smart design til en fornuftig pris. GO har en rygsæk eller dagsrygsæk til alle: Ghost 20 og Soul 30 til endagsture, Spectre 40 til overnatninger, Matric 55+5 (til kvinder) og de større Matric 60+5 og Matric 70+15 til længere rygsæksture.

TOUR Montol

TOUR Montol


TOUR

Montol rejsetasken er en praktisk opbevaringsløsning til udstyr, der skal pakkes i bilen, autocamperen eller campingvognen, men er lige så let at have med, hvis man rejser med tog, fly eller bus.

Se også...
Outwell
Small Danish Hotels
Suncharter
Swarowski
Alan Rogers - CaAlan Rogers - Barricata
Alan Rogers - Bella Italia