Isabella

1.1.11

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Østrig: Skiferie for hele familien

Skiferie er en aktivitet for alle i familien uanset alder, og Østrig har både rammerne og indholdet til en perfekt skiferie.

Børn på ski i Saalbach - Østrig. et populært område hvor hele familien kan stå på ski

Børn på ski i Saalbach - Østrig. et populært område hvor hele familien kan stå på ski


Et bestemt skiområde skiller sig ud, når det gælder om at underholde gæsterne. Det er området, der kalder sig Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang. Her er cirkus og dermed underholdning. Skicircus er sjove timer på ski for hele familien. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang er et af Østrigs mest populære skisportsområder - og det største sammenhængende i hele Østrig. Der er 200 kilometer pister, og man kan nå hele manegen rundt uden at skulle bruge bil eller skibus. 55 kabinebaner og skilifte sørger for at fragte skiløbere og snowboardere til toppen af pisterne.

  - Underholdning og anstrengelser går hånd i hånd i skiområderne. Skiferien skal være noget, man husker i familien eller vennekredsen. Østrig har rammerne og bidrager gerne med en stor del af indholdet. Det gælder egentlig bare om at hoppe ind i rammen, siger Østrigs turistchef i Danmark, Bo Schou Lauridsen.

Læs mere om Østrig på www.austria.info

Subaru
Primo Tours
Campingferie 650,-
Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt