Dayz Resorts

1.1.16

Af: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Sportcamp Woferlgut i Zell Am See – en af Østrigs bedste vintercampingpladser

Vintercamping i Østrig byder på både hygge, skiløb, vintersjov og ordnede forhold. Sportcamp Woferlgut i Zell Am See er en af Østrigs bedste vintercampingpladser. Fem stjerner taler sit tydelige sprog.

Sportcamp Woferlgut i Zell Am See

Sportcamp Woferlgut i Zell Am See


Campingplads med det hele

Campingpladsen Sportcamp Woferlgut ligger i Zell am See-Kaprun og Hohe Tauern National Park. Det er en yderst moderne campingplads med en stor hovedbygning med hotelværelser og familierestaurant. Campingpladsen har også eget supermarked, wellness, babypool og internet. Faciliteterne er topmoderne, opvarmede og fantastisk rengjorte. Selvom det er en stor campingplads, bor man aldrig langt fra de tre store facilitetsbygninger der er.

Sportcamp Woferlgut ligger i Zell am See og er en af verdens bedste vintercampingpladser

Sportcamp Woferlgut ligger i Zell am See og er en af verdens bedste vintercampingpladser


Bo som du vil

På campingpladsen bliver der hygget både inde og ude i campingvognen. Man kan få både strøm og gas, så varme mangler man ikke. Alle bor meget forskelligt lige fra egne campingvogne og autocampere til lejede campingvogne, der står på selve pladsen.

Har man venner eller familie med, som ikke har mulighed for at bo i campingvogn, er der hotelværelser i hovedbygningen.

Skibussen udenfor campingpladsen kører en direkte til alpinområdet

Skibussen udenfor campingpladsen kører en direkte til alpinområdet


Ski og vintersjov

Langt de fleste kommer for at stå på ski, men man kan heldigvis også meget andet. Skibussen til alpinområdet går lige uden for døren og bringer en direkte til lifterne. Eneste minus på denne plads er måske, at den ligger små fem km fra skiområdet, så man skal starte egen bil eller bruge skibussen hver dag. Der er skiopbevaring, som kan lejes ved pisterne, så man ikke behøver at tage ski og støvler med hjem hver dag.
Langrend er også muligt og her starter løjperne lige uden for campingpladserne.

På campingpladsen bliver der hygget både ude og inde

På campingpladsen bliver der hygget både ude og inde


Campinghygge på selve pladsen

Campingpladsen har både legerum og opholdsstuer, så der er rig mulighed for at lege og hygge på selve campingpladsen. Restauranten er også meget børnevenlig. Vintercamping handler også om at slappe af og nyde naturen omkring en. Børnene boltrer sig i den store mængde sne, som de ofte savner hjemme. De kan lege i timer og er dejligt trætte om aftenen.

Mange vælger at holde jul og nytår på campingpladsen

Mange vælger at holde jul og nytår på campingpladsen


Jule og nytårsferie på Sportcamp Woferlgut

Mange tror, vintercamping er koldt, men det er kun uden for. Campingpladsen Sportcamp Woferlgut er også let at køre til, for der er motorvej fra Danmark og stort set hele vejen. Til højtiderne som f.eks. jul og nytår er campingpladsen propfyldt, og det kan anbefales at bestille plads hjemmefra.

Kontakt campingpladsen for at høre nærmere om mulighederne for at have din campingvogn stående på campingpladsen en hel sæson. Det er der en del danskere, der gør.

Se også...

Tv-klip: Rejsemagasinet - Vinterferie, Sportcamp Worferlgut

Her kan du se videoklippet fra Sportcamp Worferlgut som både er et hotel og en campingplads, og som er perfekt at overnatte på når man er på vintercamping i Zell am See.

08-09-2011

Subaru
Torre La Sal
Outwell
Primo Tours
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt