Subaru

1.4.10

Af: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Camping på Bornholm: Fyldte maver og maksimal afslapning

Sannes Familiecamping – det lyder næsten som om man flytter ind i privaten. Selvom det ikke helt er tilfældet, så bor man trods alt i ”haven” hos Sanne og udsigten er enestående samtidigt med, at Bornholms skønne seværdigheder ligger lige uden for døren.

Camping får i høj grad folk til at slappe af

Camping får i høj grad folk til at slappe af


Let tilgængelig

Bornholm er Danmarks mest isolerede ø, men trods det er, det let at komme dertil, man skal bare huske at bestille i god tid i højsæsonen og op til højtiderne. Uden for sæsonen er der til gengæld penge at spare, og det er noget, der kan mærkes på feriebudgettet, når campingvognen skal med om bord. Rederier har aldrig været imødekommende rent økonomisk for turister med ”lange” biler. Når først campingvogn, bil og hele familien triller ind på solskinsøen, er der til gengæld basis for at glæde sig over den kommende ferie.

Sannes Familiecamping har central beliggenhed lige syd for Gudhjem

Sannes Familiecamping har central beliggenhed lige syd for Gudhjem


Skøn campingplads

Sanne Familiecamping, der er medlem af Elite Camp, har netop gennemgået omfattende renoveringer og kan tilbyde camping på højeste plan med moderne faciliteter, swimmingpool og aktiviteter for børn. Mange pladser har havudsigt og de heldige, der når at få plads på de yderste rækker, bor nærmest på stranden.

Det er helt unikt og overnatningsprisen taget i betragtning, er det også helt uden sammenligning med andre overnatningsformer. Man betaler ikke ret meget, men får virkelig valuta for pengene. Hygge er i højsædet og feriestemningen er i top, måske fordi camping i høj grad får folk til at slappe helt af.

Ekkodalen

Ekkodalen


Bornholm lige uden for døren

Campingpladsens centrale beliggenhed lige syd for Gudhjem gør, at alle Bornholms seværdigheder og naturoplevelser ligger lige uden for døren. Cykler udlejes på stedet og cykelstierne starter i to retninger - mod nord og syd, så det er en oplagt måde at komme rundt på, og det er sikkert at lade små børn cykle. Store seværdigheder som Hammershus, de fire rundkirker, Dueodde, Ekkodalen, glaspusterier, maleriske Gudhjem osv. er must-dos på en ferie til Bornholm, også selv om man har været der før.

Det kan også anbefales at tilføje nye på listen. Besøg f.eks. Bornholms Rovfugleshow, der er en kæmpe oplevelse for både børn og voksne samtidigt, med at man lærer en masse om de imponerende fugle. Bornholms Sommerfuglepark er også et godt eksempel på en mindre kendt attraktion med et højt niveau. Oplevelsen af prægtige sommerfugle, smukke blomstersammensætninger og læren om silke går op i en højere enhed.

Sanne Familiecamping har netop gennemgået omfattende renoveringer. Bl.a. denne swimmingpool, der er for både børn og voksne

Sanne Familiecamping har netop gennemgået omfattende renoveringer. Bl.a. denne swimmingpool, der er for både børn og voksne


Aldrig sulten i seng

På en ferie til Bornholm går man aldrig sulten i seng, så er det i hvert fald ens egen skyld… Kun få destinationer i Danmark kan prale af at have et så udbygget og organiseret netværk af gastronomi som en del af ferieoplevelsen. Man kan gøre det til et helt tema for ferien at besøge økologiske landsteder med frugt og grønt, microbryggerier, større og mindre spisesteder i alle prisklasser, ishuse og ikke mindst et utal af små boder langs landevejene med årstidens frugt og grønt. Har man så oveni købet grillen med på camping, så er alle feriens måltider reddet. Et godt tip er at bruge dagen på at besøge de forskellige steder og finde ingredienser til aftensmåltidet og så afslutte dagen hjemme på campingpladsen, hvor man griller og hygge sig med en kølig øl, mens børnene leger i nærheden.

Bornholm har mange smukke områder hvor man roligt kan slå sig ned og sidde og nyde naturen

Bornholm har mange smukke områder hvor man roligt kan slå sig ned og sidde og nyde naturen


Maksimal afslapning

Ferie bør i høj grad handle om afslapning og en fantastisk måde at gøre det på, er at finde en lille pynt ned til havet, hvor man på medbragte tæpper eller soveposer snupper sig ”en morfar”. Det er skønt at sove under åben himmel med havets brusen i baggrunden.

Det er toppen af afslapning og man kan gøre det rigtig mange steder hele vejen rundt på øen, men specielt på østkysten er det let at finde steder.

Tamarit Parc Resort
Outwell
Primo Tours
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt