Royal Caribbean

27.8.08

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Efterårsferie i Østjylland

Efteråret har sit gode tag i Danmark og landet er klædt i de skønneste farver. Anne-Vibeke Isaksen fra CampingDanmark.dk er denne gang kørt til Øster Hurup i Østjylland for at besøge en af landets bedste campingpladser.

Anne-Vibeke Fra CampingDanmark.dk tester Hymer Feeling og Kia Ceed på denne tur til Kattegat Strand Camping.

Anne-Vibeke Fra CampingDanmark.dk tester Hymer Feeling og Kia Ceed på denne tur til Kattegat Strand Camping.


Kattegat Strand Camping - ideel for oplevelser

Kattegat Strand Camping befinder sig i toppen af dansk camping. Pladsen er ideel for oplevelser i området. Havet og stranden trækker mange, men naturen i baglandet med bl.a. Lille Vildmose – Nordvesteuropas største højmose - er absolut også et besøg værd. Der er aktiviteter for både store og små. Det samme er der på campingpladsen, der både har indendørs aktivitetshal og udendørs aktiviteter bl.a. et meget populært område med dyr.

Ridning er stort og man kan tage sin egen hest med. Lang de fleste vælger dog ridetur på stranden på pladsens skønne islændere. På rejsen tester Anne-Vibeke Isaksen en lille Hymer Feeling campingvogn med hævetag og trækkeren er en Kia Ceéd, der netop er kåret som årets campingtrækker af Dansk Camping Union. Endeligt kan man spørge sig selv om man kan bade på denne årstid. Det ved man på Kattegat Strand Camping, der deler gæsterne op i ”kyllinger” og ”vikinger”. Gæt engang hvad Anne-Vibeke er?

Sendetider

Tv programmet Anne-Vibeke Rejser – Østjylland sendes første gang den 1.9 kl. 22.30.

Outwell
Tamarit Parc Resort
Subaru
Primo Tours
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt