La Quercia

26.5.08

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Rideferie i Maremma, Italien

Anne-Vibeke Isaksen fra CampingDanmark.dk er denne gang taget til Toscana, men ikke, der hvor de fleste rejser hen og heller ikke på en måde, som de fleste vælger.

Klik for større billede


Området hedder Maremma, som ligger i den sydlige og mere ukendte del af Toscana – ca. 80 km nord for Rom. Uden for byen Tarquinia ligger gården Poggio Nebbia, der er så skøn, at man næppe forstår det før man har været der. Hele området opleves på hesteryg – en anderledes naturoplevelse, hvor dyr og mennesker kommer tæt på hinanden.

Med på turen har Anne-Vibeke den erfarne rytter Lene Goller fra Esbjerg og Linette Isaksen fra Odense, der ikke har været på hesteryg de sidste ti år. Netop for at vise at denne form for ferie kan gøre af alle uanset, hvor meget erfaring man har.

Klik for større billede


Udtyr

Selvom man ikke er til ridning, men f.eks. hellere vil vandre eller cykle, giver dette program masser af tips og inspiration til en ferie i Italien på en hel ny måde. Og frem for alt til en destination, der ikke er overrendt af turister, men hvor man kommer meget tæt på det lokale og autentiske skønne Italien, der både består af uberørt natur, fantastisk gastronomi og wellness.

Hele rejsen beskrives på Vildmarksliv.dk, som du finder link til herunder. Her kan du også få mere at vide om det udstyr, som en tur som denne kræver.

Sendetider

Programmet sendes første gang 26.5. kl. 22.30. Se flere sendetider på DK4's hjemmesiden herunder, og søg på ”Anne-Vibeke” i søgefeltet.

Outwell
Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt