Primo Tours

17.8.07

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Holbæk

Efteråret i Danmark nærmer sig stille og roligt. I dette program af Anne-Vibeke Rejser kan du følge Anne-Vibeke Isaksen på efterårsferie i Holbæk. Holbæk Camping har åbent hele året, så der foregår en masse både på pladsen, i byen og i hele området både i selve efterårsferien, men også i efterårsmånederne.

Anne-Vibeke er denne gang taget til Holbæk Fjord Camping

Anne-Vibeke er denne gang taget til Holbæk Fjord Camping


Anne-Vibeke Isaksen, der til daglig er chefredaktør på CampingDanmark.dk, tester på denne tur en Kabe, der er kendt for sine egenskaber som helårscampingvogn. Om efteråret stiger fugtigheden meget. Spørgsmålet er hvordan vognen klarer dette. Anne-Vibeke får også besøg af Tommy Boisen fra forteltsfabrikken Isabella. Han giver masser af gode tips til, hvordan man sætter sit fortelt op og lægger et optimalt gulv, når man camperer i eftersæsonen og gerne vil anvende sin vogn og udstyr frem til vinteren.

Anne-Vibeke er selvfølgelig også ude at kigge på området. Følg med på fisketur og en anderledes vandretur i Brofelde Bakker syd for Holbæk, hvorefter de trætte muskler selvfølgelig skal ”behandles” i campingpladsens eget wellness center. Endelig går Anne-Vibeke i farfars fodspor…

Sendetider

Programmet bliver sendt første gang d.17/9 22.30.

Se alle sendetider på www.dk4.dk
Skriv "Anne-Vibeke" i søgefeltet.

Læs mere her

Holbæk Camping: www.fdmcamping.dk
Kabe campingvognen: www.caravanringen.dk
Isabella: www.isabella.net

Torre La Sal
Subaru
Outwell
Primo Tours
RejseAvisen.dk
Seneste nyt