Isabella

10.5.07

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Italien Rundt 3:3

Italien er uden tvivl et af danskernes favoritter blandt rejselande og med god grund.

Klik for større billede


Anne-Vibeke Isaksen fra CampingDanmark.dk har sammen med sin familie, to børn på hhv. to og fire samt hendes mand fotograf Rasmus Schønning, kørt hele landet rundt med en Hobby campingvogn på krogen. Familien får følgeskab af Britta og Ole Koch, der kører i Dethleffs autocamper.

Følg med på en spændende tur i et af verdens bedste turistlande både når det gælder natur, kultur, aktiviteter og ikke mindst gastronomi. Anne-Vibeke og co. besøger områder af Italien, som de fleste ikke kender så godt i forvejen. Ruten går fra Genova ned gennem Toscana til Lucca, Pisa og Siena inden hun ankommer til Napoli, vulkanen Vesuv og Sorrento halvøen. Den sydligste spidst af hælen besøges også før vogntoget vendes og Anne-Vibeke tager hele tuen op langs Italiens østkyst gennem bl.a. pilgrimsbyen San Giovanni Rotondo, bystaten San Marino, Comacchio for endeligt at køre gennem de smukke Dolomitter og gør hold på en af Europas bedste campingpladser i Sexten.

Klik for større billede


Sidste program

I det sidste program vendes næsen igen mod nord. Rejsen følger i store dele hele Italiens østkyst med ophold i Molfetta, pilgrimsbyen S. Giovanni Rotondo og Rimini, hvor holdet også lige lægger vejen forbi San Marino – et af verdens mindste lande.
Herfra fortsætter de til Comacchio inden kursen sættes mod bjergene og byen Belluno. Hele rejsen afsluttes på en af Italiens bedste campingpladser Caravan Park Sexten i byen af sammen navn. Pladsen ligger smuk med Alperne mod nord og Dolomitterne mod syd.

Her på portalen kan du snart læse en dag til dag beskrivelse af hele turen. Test af både Hobby campingvognen og Dethleffs autocamperen kan ses ved at klikke på linkene i bunden af artiklen.

Sendetider

Programmet bliver sendt første gang d. 14/5 kl.22.30.

Se alle sendetider på www.dk4.dk
Skriv "Anne-Vibeke" i søgefeltet.

Primo Tours
Subaru
Torre La Sal
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt