Subaru

26.4.07

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Italien Rundt 2:3

Anne-Vibeke her fra CampingDanmark.dk har sammen med sin familie, to børn på hhv. to og fire samt hendes mand fotograf Rasmus Schønning, kørt hele landet rundt med en Hobby campingvogn på krogen. Familien får følgeskab af Britta og Ole Koch, der kører i Dethleffs autocamper.

Klik for større billede


Italien - et af verdens bedste turistlande

Følg med på en spændende tur i et af verdens bedste turistlande både når det gælder natur, kultur, aktiviteter og ikke mindst gastronomi. Anne-Vibeke og co. besøger områder af Italien, som de fleste ikke kender så godt i forvejen. Ruten går fra Genova ned gennem Toscana til Lucca, Pisa og Siena inden hun ankommer til Napoli, vulkanen Vesuv og Sorrento halvøen. Den sydligste spids af hælen besøges også før vogntoget vendes og Anne-Vibeke tager hele tuen op langs Italiens østkyst gennem bl.a. pilgrimsbyen San Giovanni Rotondo, bystaten San Marino, Comacchio for endeligt at køre gennem de smukke Dolomitter og gør hold på en af Europas bedste campingpladser i Sexten.

Videre til Napoli

I det andet af i alt tre programmer fortsætter Anne-Vibeke ned til Napoli og Sorrento halvøen, hvor holdet finder en unik campingplads, der ligger helt ud til havet. Den bruges som udgangspunkt for ture til Napoli, vulkanen Vesuv og ruinbyen Pompei, inden rejsen fortsætter til Italiens sydligste spids på ”hælen”, Santa Maria di Leuca.

Herpå portalen kan du læse mere om turen under ferie i udlandet, samt test af både Hobby campingvognen og Dethleffs autocamperen.

Sendetider

Programmet bliver sendt første gang d. 30/4 kl.22.30.

Del 3 sendes d.14/5 kl.22.30

Se alle sendetider på www.dk4.dk
Skriv "Anne-Vibeke" i søgefeltet.

Outwell
Primo Tours
Campingferie 650,-
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt