Subaru

13.4.07

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Italien Rundt 1:3

Italien er uden tvivl et af danskernes favoritter blandt rejselande og med god grund.

Anne-Vibeke Rejser - Italien Rundt, vises snart på DK4

Anne-Vibeke Rejser - Italien Rundt, vises snart på DK4


Anne-Vibeke herfra CampingDanmark.dk har sammen med sine to børn på hhv. to og fire samt hendes mand fotograf Rasmus Schønning, kørt hele landet rundt med en Hobby campingvogn på krogen. Familien får følgeskab af Britta og Ole Koch, der kører i Dethleffs autocamper.

Følg med på en spændende tur i et af verdens bedste turistlande både når det gælder natur, kultur, aktiviteter og ikke mindst gastronomi. Anne-Vibeke og co. besøger områder af Italien, som de fleste ikke kender så godt i forvejen. Ruten går fra Genova ned gennem Toscana til Lucca, Pisa og Siena inden hun ankommer til Napoli, vulkanen Vesuv og Sorrento halvøen. Den sydligste spidst af hælen besøges også før vogntoget vendes og Anne-Vibeke tager hele tuen op langs Italiens østkyst gennem bl.a. pilgrimsbyen San Giovanni Rotondo, bystaten San Marino, Comacchio for endeligt at køre gennem de smukke Dolomitter og gør hold på en af Europas bedste campingpladser i Sexten.

Klik for større billede


Suveræn gastronomi

Rejsen starter i det nordvestlige hjørne i byen Rapallo ved Genova. Her besøges også smukke Portofino, der ligger gemt bag den forvitrede klippekyst. Herfra fortsætter rejsen forbi de smukke byer som Lucca og Siena i Toscana, hvor Anne-Vibeke kigger nærmere på den suveræne gastronomi. På vej mod Sorrento halvøen stopper holdet ved det 160 meter høje marmorvandfald.

Her på portalen kan du snart læse en dag til dag beskrivelse, og en test af Dethleffs autocamperen.

Læs test af Hobby campingvognen herunder.

Sendetider

Programmet bliver sendt første gang d. 16/4 kl.22.30.

Del 2 sendes d.30/4 kl.22.30
Del 3 sendes d.14/5 kl.22.30

Se alle sendetider på www.dk4.dk
Skriv "Anne-Vibeke" i søgefeltet.

Torre La Sal
Subaru
Campingferie 650,-
Primo Tours
RejseAvisen.dk
Seneste nyt