Isabella

4.4.07

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Sydfynske Øhav

Anne-Vibeke fra CampingDanmark.dk er denne gang taget på cykelcamping i det sydfynske øhav. Med på turen er hende søn Mathias på 4 år. Det er hans først cykelferie, så Anne-Vibeke giver masser af gode tips til det at have børn med på cykel- og teltferie.

Klik for større billede


Anne-Vibeke Isaksen tager mindst en gang om året på teltcamping. Det var sådan hele campinglivet startede og hun nyder stadig teltlivet. Rundt på turen møder de to rejsende også andre familier, der er på teltferie.

Ruten går fra Ærøskøbing til Marstal på Ærø og derfra videre med færgen til Langeland. Her besøger de Ristinge Camping og Feriecenter og Klise Nord.
På Tåsinge tager de udgangspunkt i Carlsberg Camping. Herfra følger de i Elvira Madigan og Sixten Sparres fodspor rundt på øen. Ud over at besøge Landet Kirke, hvor de to i dag ligger begravet, finder de også det sted i skoven, hvor den triste kærlighedshistorie tog sin afslutning.

Klik for større billede


Information

Rejsen slutter efter et kort besøg i maritime Svendborg på Thurø. På FDM Thurø Camping møder Mathias og Anne-Vibeke en anden teltfamilie med børn.

Ydeligere information finde rdu via links i bunden af artiklen.

På turen tester Anne-Vibeke et telt fra Oase Outdoors. Model Oregon 3. Se link til artikel herunder.

Sendetider

Programmet bliver sendt første gang d. 5/4 kl. 18.30 2007.

Outwell
Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt