Dayz Resorts

1.3.07

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser - Garda og Idro Søerne

I dette rejseprogram er Anne-Vibeke Isaksen taget til Italien. På hesteryg besøger hun sammen med den danske hestepige Lene Goller nogle af de små hyggelige bjergbyer, der ligger mellem de to kendte søer: Garda og Idro.

Anne-Vibeke er taget til Italien, men denne gang er det på hesteryg sammen med hestepigen Lene Goller og stutteriejer Giovanni

Anne-Vibeke er taget til Italien, men denne gang er det på hesteryg sammen med hestepigen Lene Goller og stutteriejer Giovanni


Gardasøen er kendt af mange danskere, men denne side er uberørt og bjergene gør området mere ufremkommeligt.

Anne-Vibeke og Lene har allieret sig med stutteriejer Giovanni, der kender området som sin egen bukselomme. På turen besøges også lokale bjergfolk, der fremviser deres små charmerende spisesteder og specialiteter som produktion af grappa og limoncella. Italienerne har virkelig noget at byde på, hvad alt godt til ganen angår.

Lene og Giovanni giver også gode råd til ferie i området. Denne type ferie kan gøres af alle – det er kun et spørgsmål om, hvor lange turene på hesteryg skal være. Området kan også ses på andre måder end fra hesteryg, men hestene gør det hårde arbejde, især når holdet kommer op i højderne. Programmet er desuden spækket med flotte naturbilleder, som alle vil kunne lide at se uanset rejseform.

Sendetider

Programmet blev sendt første gang d. 26/2 2007

Se flere sendetider herunder via linket til dk4.

Subaru
Tamarit Parc Resort
Outwell
Primo Tours
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt