Primo Tours

30.10.09

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Østjylland

Efteråret har sit gode tag i Danmark og landet er klædt i de skønneste farver. Anne-Vibeke Isaksen fra CampingDanmark.dk er denne gang kørt til Øster Hurup i Østjylland for at besøge en af landets bedste campingpladser.

Klik for større billede


Kattegat Strand Camping har netop fået tildelt fem stjerner, og kan dermed blande sig i toppen af dansk camping. Pladsen er ideel for oplevelser i området. Havet og stranden trækker mange, men naturen i baglandet med bl.a. Lille Vildmose – Nordvesteuropas største højmose - er absolut også et besøg værd. Der er aktiviteter for både store og små. Det samme er der på campingpladsen, der både har indendørs aktivitetshal og udendørs aktiviteter bl.a. et meget populært område med dyr. Ridning er stort og man kan tage sin egen hest med. Lang de fleste vælger dog ridetur på stranden på pladsens skønne islændere.

På rejsen tester Anne-Vibeke Isaksen en lille Hymer Feeling campingvogn med hævetag og trækkeren er en Kia Ceéd, der er kåret som årets campingtrækker af Dansk Camping Union. Endeligt kan man spørge sig selv om man kan bade på denne årstid. Det ved man på Kattegat Strand Camping, der deler gæsterne op i ”kyllinger” og ”vikinger”. Gæt engang hvad Anne-Vibeke er?

Læs en gennemgående test af Hymer Feeling herunder.

Sendes første gang 2.11 kl. 23.00

Se flere sendetider herunder.

Campingferie 650,-
Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
Primo Tours
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt