Dayz Resorts

30.1.06

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Spanien Rundt 1:3

Spanien er et fantastisk campingland, der byder på alt fra spændende historie og kultur, men også en uforglemmelig og meget varieret natur. Anne-Vibeke Isaksen fra CampingDanmark.dk har kørt 8.000 km med Bürstner campingvogn på krogen.

Se programmet Anne-Vibeke rejser - Spanien Rundt på Dk4

Se programmet Anne-Vibeke rejser - Spanien Rundt på Dk4


I det første af tre programmer starter Anne-Vibeke i Baskerlandet i den nordlige del af landet ved kystbyen San Sebastian. Derfra følges den kuperende og meget frodige Costa Verde, der ud over at have farve grøn i alle nuancer også har nogle af Spaniens smukkeste sandstrande. Rejsens vestligste punkt Santiago de Compostella er kendt for sin imponerende domkirke, som tusindvis af pilgrimme når bl.a. via vandreruten Jakobsvejen. Vejen til det sydlige Spanien går gennem det golde og meget øde Vestspanien, der er en stor kontrast til det frodige nord.

Undervejs giver Anne-Vibeke gode råd og tips til campingturen i Spanien og her på portalen kan du, under Ferie i Udlandet, finde mere information.

Der er utrolig mange nyttige informationer, som kan bruges til en Spaniensrejse, og det er ikke alt der kan fortælles i et program.

Faktaboks

Læs mere om campingvognen på
www.caravanringen.dk
Bilen på www.kiamotors.dk
Solsejlet på www.isabella.net
Spanske campingpladser på
www.vayacamping.net
Turistinfo på www.spain.info

Programmet sendes første gang 31/1 kl.20 på DK4.

Se flere sendetider på www.dk4.dk

Skriv ”Anne-Vibeke” i søgefeltet

Tamarit Parc Resort
Primo Tours
Subaru
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt