Royal Caribbean

24.10.10

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Masser af camping på dk4

dk4 er en 100 % danskejet satellitkanal, der siden starten i 1994 har oplevet en stigende udbredelse og seerinteresse. Udbredelsen er gået fra ca. 750.000 husstande, til nu at nærme sig 1,3 millioner husstande.

Rejseredaktør på dk4, Anne-Vibeke Isaksen - her i Island

Rejseredaktør på dk4, Anne-Vibeke Isaksen - her i Island


Camping- og rejseprogrammer er en fast del af sendefladen. Hver mandag aften kan seerne se flere camping- og rejseprogrammer, der alle er produceret med danske vinkler. dk4s rejseredaktør er den berejste Anne-Vibeke Isaksen, der også er kendt fra sine egne rejseprogrammer.

- Camping og rejser er ikke nyt for dk4. Specielt camping har været et fokusområde gennem mange år. Det er det stadig, selvom nogle programmer har forandret sig. Næsten halvdelen af alle programmer handler om campingferie på den ene eller anden måde, siger rejseredaktør Anne-Vibeke Isaksen.

Flere forskellige programmer

ClubCamping er en forholdsvis ny serie, der havde premiere i 2009, men til denne sæson er der dobbelt så mange udsendelser som sidste år. Serien handler om campingferie i europæiske lande som Italien, Frankrig og Kroatien. Serien har premiere 1.11. 2010 kl. 22.00. Man kan læse mere om serien via linket under artiklen.

Anne-Vibeke Rejser er den serie som har kørt længst på dk4. Denne serie handler om alt fra camping og aktiv ferie til byferie og busrejser. Det er produceret udelukkende som rejseinspiration til bredden.
Anne-Vibeke Rejser har sendes første og anden mandag hver måned kl. 21.30.

Rejsemagasinet er et talkshow a la Go´ Aften Danmark, hvor forskellige personer gæster studiet og fortæller om deres erfaringer indenfor et bestemt rejseemne. Flere gange om året er der fokus på camping. Rejsemagasinet sendes hver mandag aften kl. 21.00.
- Jeg har produceret rejseprogrammer til Tv siden 1995. Det glæder mig, at dk4 som den første tv-station tager camping- og rejsestoffet seriøst og vil bringe det kontinuerligt som et fast tema i sendefladen, siger Anne-Vibeke Isaksen, der sammen med sin mand Tv fotograf Rasmus Schønning har filmet i mere end 70 lande.

Anne-Vibeke Isaksen ses her med gæsterne til programmet Rejsemagasinet, der den 1.11 2010 har overnatning med autocampere i Danmark som emne

Anne-Vibeke Isaksen ses her med gæsterne til programmet Rejsemagasinet, der den 1.11 2010 har overnatning med autocampere i Danmark som emne


Autocamperdebatten i Rejsemagasinet

Rejsemagasinet er bl.a. det program, der tager fat i sommerens store debatemne om autocampernes ret til at overnatte uden for campingpladserne. Christina Egelund fra Jambo Feriepark, Orla Hav fra Folketinget og Egon Willemoes fra Dansk Autocamper Forening besøger studiet og debatterer emnet.
Programmet vises første gang 1.11.2010 kl. 21.00.

Se klip fra programmet på CampingDanmark.dk efter den 1.11.

Har man et godt tip til redaktionen kan man sende en mail til info@RejseAvisen.dk eller info@CampingDanmark.dk.

Campingferie 650,-
Torre La Sal
Subaru
Tamarit Parc Resort
Outwell
Primo Tours
RejseAvisen.dk
Seneste nyt