Isabella

29.7.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Rasmus Schønning, Thomas Nielsen og Lasse Løndahl
Bogmærk eller del
 

PRESSE: Perfekt afslutning på Campingpatruljens optagelser på Jambo Feriepark

Over 600 glade børn og voksne deltog i Campingpatruljens show og tv-optagelser, på Jambo Ferieparks legeplads. Jambo Feriepark lagde i højt solskin, de perfekte rammer om Campingpatruljens sidste program i år. Kæmpe tak til alle der var med til at gøre både show og tv-optagelserne helt perfekte. Og særlig tak til Jesper Sørensen, der hjalp med at sætte showet igang.

Anne-Vibeke bor i en Caravelair campingvogn

Anne-Vibeke bor i en Caravelair campingvogn


Anne-Vibeke bor i Caravelair campingvogn, med Isabella solsejl

Anne-Vibeke er i dette program flyttet ind i en Caravelair Allegra 486, med et Isabella Shadow solsegl. Hun hygger og nyder campinglivet på Jambo Feriepark, og snakker med gæsterne på campingpladsen, der livligt fortæller om glæderne ved campingferie, minigolf og meget mere.

Martin bor denne gang i teltvogn fra Trigano

Martin bor denne gang i teltvogn fra Trigano


Martin bor i Trigano teltvogn

Martin har prøvet at bo i både campingvogn, autocamper og telt, og denne gang har han valgt at bo i teltvogn. Han bor i en Trigano Alpha teltvogn, og denne gang helt for sig selv, måske fordi Ketil snorker? Heldigvis er det nemt at slå en teltvogn op, specielt når man som Martin, følger manualen.

Ketil bor i en Silver 380 pop-up campingvogn, og har foran vognen stillet et Isabella Armour læsejl

Ketil bor i en Silver 380 pop-up campingvogn, og har foran vognen stillet et Isabella Armour læsejl


Ketil bor i Silver pop-up campingvogn med Isabella læsejl

Ketil, der sammen med Martin, har prøvet at bo i både autocamper, campingvogn og telt, bor denne gang i en Silver 380 pop-up campingvogn. Foran vognen har han placeret et Isabella Armour læsejl, så han kan sidde ude og hygge.

Sammen med Martin, udforsker han lokalområdet og finder spændende oplevelser på og udenfor campingpladsen. Blandt andet Fårup Sommerland og Egnssamlingen i Saltum, hvor man f.eks. kan lære mere om mobiltelefonernes udvikling i Danmark og meget mere. Om det lykkes Ketil at få Martins mobiltelefon anbragt på museet er ikke godt at vide.

Over 600 glade børn og voksne, var til show og tv-optagelser med Campingpatruljen, på Jambo Feriepark

Over 600 glade børn og voksne, var til show og tv-optagelser med Campingpatruljen, på Jambo Feriepark


Over 600 gæster til show og tv-optagelser

Tak til alle de glade campister, store som små, der dukkede op til underholdende show og tv-optagelser, på campingpladsens store legeplads. Over 600 smilende ansigter, var med til at skabe hygge og god stemning. De sidste optagelser til musikvideoen til Campingpatruljens titelsang, Sommer i solskin, blev hjulpet godt i hus af alle de glade børn og voksne, der sang med og hyggede.

Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
Subaru
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt