Dayz Resorts

1.1.16

Af: Lasse Løndahl Fotograf: Campingagenten.dk
Bogmærk eller del
 

Populært med luftfortelte – aldrig har det være lettere at sætte fortelt op

Luftforteltene fra Kampa er en kæmpe succes nu videreudvikles den mest populære model Ace Air.

Kampa Ace Air 500 luftfortelt

Kampa Ace Air 500 luftfortelt


Nye størrelser og tilbehør

Kampa Ace Air er et rummeligt fortelt med en dybde på tre meter, og findes i to bredder, nemlig tre meter og fem meter. Det gør at det passer på endnu flere campingvogne.

Hvis man har brug for mere plads end forteltet giver, er det muligt at sætte et anneks på Ace´en. Tidligere var det kun muligt at købe anneks med stænger, men nu har Kampa udviklet et anneks der også har luftkanaler. På den måde er det både nemmere og hurtigere at sætte op.

Kampa har til sæson 2016 udviklet LED lamper/paneler helt specielt til luftteltene. Selve forteltet får nu monteret velcro på kanalerne, og her kan man fæstne disse LED paneler. Hvis man ønsker at have lyspanelerne andre steder end hvor der er velcro monteret, er det ikke noget problem. Med som standard følger der kroge og clips, så de kan monteres lige der hvor man ønsker det. Panelerne kan så serieforbindes og styres med den medfølgende fjernbetjening.

Til sæson 2016 er der også kommet en ny elektrisk pumpe der er designet specifikt til brug ved opsætning af lufttelte. Pumpen kører på 12 V og kan derfor benyttes uafhængigt af 230 V strømtilslutning.

Et Kampa Ace Air er et praktisk rejsefortelt med en lav vægt. Vægten for den mindste model er kun 21 kg. Dette er totalvægt for hele forteltet. Det er nemt at sætte op og har rigtigt mange funktioner det gør det praktisk uanset om du rejser forår, sommer eller efterår.

Kampa Ace Air 500 solsejl

Kampa Ace Air 500 solsejl


Outwell
Torre La Sal
Campingferie 650,-
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt