Isabella

1.1.00

Af: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Presse: Camping i TV: Postkort sendes på DK4

De første 10 måneder af 2003 kan du hver måned se et program i serien Postkort produceret af Rejsejournalisten på Tv-stationen DK4.

Anne-Vibeke Isaksen, Jens Veggerby og Peter Rygaard tager dig med til 30 forskellige destinationer i løbet af 10 programmer.

Læs mere her på:
www.dk4.dk

Her på portalen kan du også følge med i, hvornår andre camping- og rejseprogrammer sendes på danske Tv-stationer. Hvis du tilmelder dig vores gratis nyhedsbrev vil vi holde dig ajourført omkring sendetider.
Nedenfor kan du læse mere om Postkort.
Programmer har tidligere været sendt på TV2 Zulu.

Klik for større billede


Jens Veggerby, Peter Rygaard og Anne-Vibeke Isaksen sender Postkort hjem

Vi kender alle dette at modtage et postkort fra venner og bekendte, der er på ferie. Det er altid dejligt. Men nu har du mulighed for at sidde hjemme foran dit tv og blive præsenteret for levende postkort fra 30 forskellige steder på jorden.
Der er tale om 10 halvtimes rejseudsendelser, der bringer seerne til mange forskellige og spændende destinationer.
De heldige rejsende er de 3 studieværter Anne-Vibeke Isaksen, Peter Rygaard og Jens Veggerby, der hver gang præsenterer deres eget rejsemål. Så i løbet af bare en enkelt halvtimes tv-udsendelse kommer du
rundt til 3 forskellige destinationer.
Programmerne er opbygget så seerne i hver udsendelse præsenteres for ét rejsemål i Norden, ét i Europa og ét oversøisk.

Klik for større billede


Berejste studieværter

De 3 studieværter fortæller, at programmerne prøver af afdække flest mulige ferieformer, i form af charterrejser, vandreture, bilferie, campingferie, safari, storbyferie, cykelferie, naturferie, kulturferie, familieferie o.s.v.
”Det har været en utrolig stor opgave at planlægge og filme på de 30 destinationer fordelt over det meste af jorden”, fortæller Anne-Vibeke Isaksen, der fik ideen til programmerne for nogle år siden.
”Et er at få en ide til en række tv-udsendelser, men derfra og til de færdige programmer ligger klar, er en meget lang vej”, fortæller Anne-Vibeke Isaksen, der tidligere har medvirket i programmer på TV2 med bl.a bjergbestigeren Lene Gammelgaard, der var den første Skandinaviske kvinde på Mount Everest. I programmerne med Lene Gammelgaard og Anne-Vibeke Isaksen handlede det om vandreture i Østrigs Alper, til Sverige højeste fjeld Kebnekaise, vandretur til Nordkapp i Norge samt en vandretur til Grønlands indlandsis. I det daglige driver Anne-Vibeke sit eget tv-produktionsselskab.

Klik for større billede


Tid til at opleve

For skuespiller Peter Rygaard er det heller ikke nyt at rejse. Allerede i de unge år byggede han sig en autocamper og kørte rundt i Europa. Det blev også til lidt klatring bl.a. på Mont Blanc. Og så har Peter medvirket i næsten 100 tv-programmer på en lang række tv-stationer ofte i relation til bilstof. Så når Peter fortæller seerne om bl.a. bil- og campingferie, så er det en erfaren rejsende der fortæller.

Klik for større billede


Jens Veggerby, der har en fortid som professionel cykelrytter er en meget berejst herre, selv om han fortæller, at der dengang, desværre ikke blev meget tid til at se seværdigheder og lignende, selv om de mange cykelløb førte forbi de flotteste steder.
”Når man kører Giro d’Italia og sidder i et felt, der drøner ud af bjergvejene med op til 90 km/t, så tænker man ikke altid så meget på den flotte udsigt”, fortæller Jens Veggerby. ”Man tænker kun på at følge med feltet. Så da jeg fik tilbudt at blive rejsevært, sagde jeg straks ja tak. Og jeg foreslog da også, at jeg skulle være den, der bl.a. besøgte Italien”, slutter Jens Veggerby.

Mange gode rejseinformationer

Programmerne er således en rigtig god appetitvækker eller samling af informationer for den der gerne vil vide mere om en række forskellige rejsemål. Undervejs giver værterne også gode råd til den enkelte ferieform og destination og der afsluttes med priseksempler, så seerne får en ide om, hvad denne type ferie ca. koster.

Campingferie 650,-
Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
Primo Tours
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt