Riis Rejser

1.1.11

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: CampingDanmark.dk
Bogmærk eller del
 

Presse: dk4 og Anne-Vibeke Rejser i stor live-satsning på Ferie for Alle

52 forskellige indslag, tre værter, 22 mand i produktionen og OB-vogn. Rejsemagasinet på dk4 rullede i weekenden kæmpe tv-produktion ud på feriemesse Ferie for Alle i Herning.

Anne-Vibeke Isaksen er vært på Rejsemagasinet, der sendte LIVE fra messen Ferie for Alle 2014

Anne-Vibeke Isaksen er vært på Rejsemagasinet, der sendte LIVE fra messen Ferie for Alle 2014


Filmer fra fem haller

Den store satsning mundede ud i to timers direkte tv fra Ferie for Alle 2014. Rejsemagasinet sendte direkte fra Skandinaviens største feriemesse, hvor hele kloden var repræsenteret i form af 1.088 udstillere i MCH Messecenter Herning.

Dk4 sendte live fra fem af messens haller, og gennem de to timers tv-sending guidede Rejsemagasinets tre værter seerne gennem alt fra bolsjekogeri til en snak med isbjørne, et kig på verdens største krydstogtskib og gode tips til ferien. Seerne kunne også stille spørgsmål undervejs – blandt andet til et ekspertpanel.

- Det er meget enkelt, hvorfor vi har valgt at gennemføre så stor en tv-produktion i Herning. Ferie for Alle er simpelthen det fedeste sted at være. Det er her, hele branchen mødes, der er en masse glade og rejselystne danskere, og så er 99 procent af alle ferieformer samlet på messen, fortæller vært på Rejsemagasinet, Anne-Vibeke Isaksen.

For at dække det store areal var i alt 8,3 kilometer kabel rullet ud i MCH Messecenter Herning.

Torre La Sal
Outwell
Primo Tours
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt