La Quercia

1.4.16

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Presse: Tv-vært Anne-Vibeke Isaksen anholdt i Astrid Lindgrens Verden (APRILSNAR)

I forbindelse med Tv-optagelserne til Tv-serien Anne-Vibeke Rejser - Astrid Lindrens Verden, der har premiere 8.4.2013 på dk4, er RejseAvisen.dks chefredaktør og vært Anne-Vibeke Isaksen blevet anholdt.

Anne-Vibeke, Mie og Mathias anholdes af Kling og Klang fra Astrid Lindgrens Verden i Småland.

Anne-Vibeke, Mie og Mathias anholdes af Kling og Klang fra Astrid Lindgrens Verden i Småland.


Voldsom oplevelse for børnene

Anne-Vibeke, der er kendt for at tage sine børn med på rejser i hele verden, og dermed også til det ellers så fredelige og børnevenlige Astrid Lindrens Verden, er chokeret over anholdelsen.

- Vi blev anholdt af de brutale Kling og Klang, og det var så omfattende, at børnene også synes, at det var en voldsom oplevelse. Især fordi vi blev anholdt for at have det sjovt og hygge os, siger Anne-Vibeke Isaksen, der har klaget over hændelsen til ledelsen i Astrid Lindgrens Verden.


- Alle ved jo, at Kling og Klang må bruge ekstreme midler for at få fat i Pippi, der er verdens stærkeste pige, men det skal naturligvis ikke gå ud over de besøgende. Det er meningen, at man skal hygge sig og have det sjovt hos os, så vi skal naturligvis have fundet en naturlig balance for Kling og Klangs arbejdsopgaver, undskylder Nils Magnus Angantyr fra Astrid Lindgrens Verden og lover RejseAvisen.dks læsere at de trygt kan komme på besøg til sommer.

Klik for større billede


Vi har brug for din hjælp!

Har du hørt om andre der er kommet i denne situation, så hører vi gerne fra dig på info@RejseAvisen.dk eller www.facebook.com.

Se også...

Tv-klip: Anne-Vibeke Rejser - Astrid Lindgrens Verden, den gode mad i parken

Astrid Lindgrens Verden er ikke stedet hvor du finder pommes frites og andet friture mad. I stedet er der slået meget på den gode svenske husmandskost. Læs mere om ferie i Sverige her

26-05-2014

Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Primo Tours
Subaru
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt